Schilderen Plus (6x)

Cursussen Beeldend schilderenplus zeist
Cursus: Schilderen Plus (6x)
Lesdag: Woensdag
Aantal lessen: 6
Locatie: Zeist, Egeling
Startdatum: 15-09-2021
Docent: Daphne Ritzen
Prijs: € 87

Schilderen PLUS biedt een gezellige en veilige omgeving waar ouderen met beginnende geheugenproblemen terecht kunnen. De groep is kleiner dan reguliere cursussen en het tempo is rustiger. Deelnemers kunnen aan eigen thema’s werken of naar aanleiding van opdrachten. Mensen met én zonder ervaring zijn welkom! Deze cursussen zijn per reeks van 6 lessen te volgen. Instromen is op elk moment mogelijk. Kunstenaar en creatief therapeut Daphne Ritzen begeleidt de cursus.

Daphne: ‘In de afgelopen jaren waarin deze cursus is aangeboden hebben we gemerkt dat er behoefte is aan een dergelijk aanbod. Het biedt de mogelijkheid buitenshuis een zinvolle activiteit te ondernemen. Er wordt gewerkt, maar we hebben het ook gezellig samen. Niets moet, we zoeken het plezier en de individuele mogelijkheden op.’

Schilderen PLUS is een samenwerkingsproject van KunstenHuis De Bilt-Zeist met MeanderOmnium, Netwerk Dementie Zeist/Vitras en Steunpunt Mantelzorg.

Deze cursus wordt meerdere keren per jaar aangeboden. U kunt zelf bepalen of u meerdere cursussen achter elkaar meedoet. U kunt op ieder moment instromen. De cursusprijs in inclusief basismateriaal.

De reeks loopt van 15 september tot en met 27 oktober. Op 20 oktober is er geen les in verband met de herfstvakantie.