KunstenHuis | Theaterschool Masquerade

Welkom bij jouw theaterschool

Theater is een kunstvorm die verbindt, die iets los kan maken bij speler en publiek. Theaterschool Masquerade biedt kwalitatieve, inhoudelijke lessen waarin het plezier en de ontwikkeling van het zelfvertrouwen op de eerste plaats staan. Bij Masquerade kun je lessen volgen op verschillende niveaus volgens een uitgewerkt leerplan. Naast theater- en musicalles voor kinderen en jongeren, hebben wij ook cursussen voor volwassenen.

Theaterschool Masquerade zorgt ervoor dat er overal in Zeist en De Bilt bijzondere theater- en musicalvoorstellingen te zien zijn en dat mensen van alle leeftijden theater maken, spelen, ervaren of beleven. Ruim 20 toegewijde docenten en medewerkers zetten graag hun passie, kennis en ervaring voor je in. Bij ons kan het: van de start tot de voorbereiding voor een vakopleiding.

Gedurende de huidige coronamaatregelingen kun je tijdens lesweken op woensdag om 16 uur een aflevering van MasqueradeTV zien op ons YouTube en Facebookkanaal. De uitzendingen worden speciaal voor voor onze leerlingen aangevuld met speciale lesbrieven met leuke opdrachten. 

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en laat je inspireren.

Kleuter Musical
4 – 6 jaar

Theater & Musical
6 – 13 jaar

Theater & Musical
12 – 21 jaar

Volwassenen

Leuke cursus gevonden?

Schrijf je direct in!

Heb je een cursus gevonden die bij je past? Schrijf je dan direct in. Onze docenten en medewerkers zetten graag hun passie, kennis en ervaring voor je in.
Inschrijven kan direct op onze site of via het papieren inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Twijfel je nog?

Doe een proefles!

Zolang er plek is bij een cursus kan je altijd vrijblijvend een proefles volgen. Heel fijn als je zowel theater als musical leuk vindt en je nog twijfelt over welke cursus of discipline je wil gaan doen. Zo kan je ervaren of het echt wat voor je is.

Proefles aanvragen

Extra aanbod

Naast ons kernaanbod organiseren wij kinderfeestjes, vakantieprojecten, masterclasses en nog veel meer! Hier vind je ook auditieoproepen.

Praktische informatie

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Kan ik proeflessen volgen?

Hoe schrijf ik mij in voor een cursus?

Het team

Onze docenten zijn hoogopgeleide vakmensen met een eigen, vaak bloeiende uitvoeringspraktijk.

Nieuws van Theaterschool Masquerade

KunstenHuisTheaterschool
17 april 2020

Kunst in Huis: MasqueradeTV

We hebben ontzettend leuke reacties ontvangen op de allereerste afleveringen van MASQUERADE TV! Daar zijn we echt ongelofelijk blij mee! Het doet ons goed te…
KunstenHuisTheaterschool
3 april 2020

Kunst in Huis: MasqueradeTV

We hebben ontzettend leuke reacties ontvangen op de allereerste afleveringen van MASQUERADE TV! Daar zijn we echt ongelofelijk blij mee! Het doet ons goed te…
Beeldende KunstDansschoolIn het theaterKunstenHuisMuziekschoolNieuwsTheaterschool
27 maart 2020

Corona – update 26 maart

Update 26 maart 2020 De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Voor het…
KunstenHuisTheaterschool
24 maart 2020

Kunst in Huis: MaqueradeTV

Iedere woensdag om 16:00 uur gaat er (tot en met de week van 6 april) een aflevering van Masquerade TV in première op het YouTube kanaal…

Theaterschool agenda

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de KunstenHuis nieuwsbrief!

Volg de theaterschool op social media