KunstenHuis | Dansschool EDC

Talentprogramma

In het talentprogramma bieden wij als dansschool extra trainingen, lessen en bijscholingen aan voor de dansers van de selectiegroepen.

Dit programma wordt samengesteld in afstemming met de docenten van de selectiegroepen waarbij de ontwikkelingsmogelijkheden van de dansers optimaal worden bevorderd.

Binnen het talentprogramma worden podiumgroepen en selectiegroepen in de gelegenheid gesteld om extra training, scholing en specifieke workshops te volgen.

Deze selectiegroepen staan open voor gemotiveerde dansers die veel willen leren, serieus willen trainen en het leuk vinden om vaak op te treden. Het niveau van de lessen is gevorderd en er wordt van de cursisten een zelfstandige en sociale werkhouding verwacht.

Deelname aan een selectiegroep is op uitnodiging van de docent of na een positieve uitslag van een auditie. Het is verplicht om naast de selectiegroep minimaal één andere cursus te volgen waarin danstechniek centraal staat.

Leuke cursus gevonden?

Schrijf je direct in!

Heb je een cursus gevonden die bij je past? Schrijf je dan direct in. Onze docenten en medewerkers zetten graag hun passie, kennis en ervaring voor je in.
Inschrijven kan direct op onze site of via het papieren inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Twijfel je nog?

Doe vrijblijvend een proefles!

Zolang er plek is bij een cursus kan je altijd gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Heel fijn als je meerdere dansstijlen leuk vindt en je nog twijfelt over welke cursus je wil gaan doen. Zo kan je ervaren of het echt wat voor je is.

Proefles aanvragen

Extra aanbod

Wij bieden regelmatig extra aanbod, zoals bijvoorbeeld zomercursussen, workshops en masterclasses voor bestaande cursisten.

Praktische informatie

Het actuele lesrooster, de tarieven, kledingvoorschriften, locaties en vakanties.

Docententeam

Onze docenten zijn hoogopgeleide vakmensen met een eigen, vaak bloeiende uitvoeringspraktijk.