Nieuws
Nieuws categorie
Dans
Datum publicatie
3 mei 2017
Tags
dansschool De Bilt-Zeist, klassiek ballet, kunstenhuis, modern ballet, workshops

21 mei Workshopdag Klassiek & Modern

Op 21 mei organiseert Dansschool De Bilt/Zeist een Workshopdag Klassiek & Modern voor alle leerlingen en alle andere dansliefhebbers!

De workshops Klassiek- en Modern ballet worden gegeven door diverse docenten. Het evenement vindt plaats op het KunstenHuis in Zeist, Egelinglaan 2b. Er zijn workshops voor diverse leeftijden vanaf 7 jaar, tot en met 16+.

Docenten:
Nicky van Cleef is bij het publiek bekend door het dansprogramma “The Ultimate Dance Battle” team Min Hee. Hij was een aantal jaren ook één van de vaste dansers van Isabelle Beernaert(BE). Nicky is op dit moment werkzaam in het dansgezelschap “HNDRD” met de voorstelling “One Limited Space”.

Monique Duurvoort is opgeleid tot professioneel danseres aan de Theaterschool in Amsterdam. Daarna werd ze aangenomen bij Het Nationale Ballet waar zij 13 jaar heeft gedanst. Zij werkte o.a. met choreografen als Rudi van Dantzig, Toer van Schayk, Hans van Manen en William Forsythe. Ook danste zij in werk van George Balanchine, Martha Graham, Frederick Ashton en vele andere choreografen.

Ook Susanne van den Berg zal workshops verzorgen. Zij studeerde af aan Codarts Dansacademie te Rotterdam en heeft daarna getraind in Amsterdam en New York, vooral in moderne dans en klassiek ballet. Susanne is gespecialiseerd in de Grahamtechniek (moderne dans) en was gastdocent bij verschillende dansacademies in Nederland.

De laatste workshopdocente is Vera van Weerden. Zij is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie te Arnhem en opgeleid tot docent dans, danser, choreograaf en ondernemer en is docent bij het KunstenHuis. Vera geeft zowel les in het amateurwerkveld als in het regulier en speciaal onderwijs en maakte de afgelopen tijd diverse choreografieën.

Workshops:
10.30 – 11.45     Susanne: Modern 7 -9 jaar                         en                Vera: Klassiek 10 – 12 jaar

12.00 – 13.15     Vera: Klassiek 7 -9 jaar                               en                Susanne: Modern 10 – 12 jaar

13.30 – 15.00     Monique: Klassiek half gev.(13-16 jr.)      en                Nicky: Modern gev. (vanaf 16+)

15.30 – 17.00    Monique: Klassiek gev. (vanaf 16+)           en                Nicky: Modern half gev. (13-16 jr.)

Kosten:
Lessen 7 t/m 12 jaar:     1 les € 12,- en 2 lessen € 18,- met gratis drankje
Lessen vanaf 13 jaar:     1 les € 15,- en 2 lessen € 25,- met gratis drankje

Geïnteresseerd?
Schrijf je dan nu in via mkok@kunstenhuis.nl. Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang!
De workshops dienen 21 mei betaald te worden bij de kassa in het KunstenHuis, voorafgaand aan de workshops. Kom dus op tijd om vooraf te kunnen betalen.

 (Wanneer er nog plekken over zijn vindt er verkoop aan de deur plaats, maar infomeer eerst om teleurstelling te voorkomen mkok@kunstenhuis.nl)