fbpx
MuziekschoolNieuws

65+ actie Winteropstapcursus Muziek

65 + ACTIE
WINTEROPSTAPCURSUS: 4 MUZIEKLESSEN VOOR € 65 i.p.v. € 89

Wij zien jullie zitten
Wij nodigen alle muziekliefhebbers van 65 plus uit om in te stappen in onze muzikale lift. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij de toepasselijk aanbieding van vier wekelijkse lessen van 20 minuten voor slechts € 65 i.p.v. € 89. Ga de uitdaging aan en leer een nieuw instrument bespelen of pak de oude hobby weer op door het instrument weer van zolder te halen.

Wil je graag een instrument leren bespelen (of op zangles), maar ben je niet helemaal zeker van je instrumentkeuze? Of wil je dat oude instrument weer nieuw leven inblazen? Dan is een opstapcursus iets voor jou! In vier wekelijkse lessen van 20 minuten in Zeist, De Bilt, Den Dolder of Maartensdijk krijg je een goede indruk of het instrument echt bij je past.

De opstapcursus kun je doen voor ieder instrument of zangles; inschrijven kan via de pagina van de betreffende cursus, klik hier voor alle instrumenten en zanglessen.

Speciale korting voor de feestdagen
Schrijf je vanaf ‘Black Friday’ (27 november) in voor een opstapcursus bij KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist en profiteer van de speciale korting! Normaal gesproken betaal je voor een opstapcursus € 89,-, maar nu slechts € 65,-! Maak van je twijfel een zekerheid en probeer het instrument vier weken uit! De huur van een (transportabel) instrument is gratis. Let op: deze actie geldt voor inschrijvingen t/m 31 december 2020.

Cadeautip
De opstapcursussen zijn ook bij uitstek geschikt om tijdens de feestdagen cadeau te doen!