Voorstelling
Voorstelling
Abeltje
Theater
waltermaashuis
Datum
zaterdag 20 mei
Foyer open
18:30
Aanvang
Zie betreffende voorstelling
Eind
Zie betreffende voorstelling
Prijs
€ Volwassenen €12, kinderen t/m 12 jaar €6

20 en 21 mei Abeltje in Theater de KOM
Ticketshop

Op 20 en 21 mei spelen ruim 120 leerlingen van theaterschool Masquerade van KunstenHuis de Bilt-Zeist de voorstelling ‘Abeltje‘ in Theater de KOM in Nieuwegein.

De leerlingen van de basistheater- en musicalklassen zijn zelf aan de slag gegaan met de verhalen en hebben middels improvisatie scenes gemaakt, met als resultaat twee volledig eigentijdse en spetterende voorstellingen. Beide stukken worden gespeeld in de grote theaters van Zeist en Nieuwegein: een bijzondere ervaring voor alle leerlingen!

“Abeltje krijgt een baantje als liftjongen bij het warenhuis Knots. Zijn eerste liftgezelschap bestaat uit Meneer Tump,  Juffrouw Klaterhoen, zijn moeder Roef en Laura , waar hij direct al een oogje op heeft. Zijn belangrijkste taak is met name iets wat hij NIET mag doen! Niet op het groene knopje drukken……” Maar Abeltje kan de verleiding niet weerstaan en de lift vliegt omhoog, dwars door het gebouw heen!”
Een voorstelling waarbij de lift ons op onbekende bestemmingen zal brengen. Van New York waar Abeltjes dubbelganger al jaren vermist wordt, naar de revolutie in Zuid-Amerika, tot dromerige  sterrenstelsels en ciderfabrieken.

Het wordt een spetterende afsluiting van het theaterseizoen!
Kom je ook kijken? Aanvang 20 mei 19:00, aanvang 21 mei 15:00. Locatie: Theater de KOM, Stadplein 6, Nieuwegein.
Toegang: Volwassenen €12 euro, kinderen t/m 12 jaar €6 euro en leerlingen van Masquerade ouder dan 12 jaar mogen ook voor €6 euro komen kijken.

Kaarten  zijn te bestellen via http://www.dekom.nl of 030 604 55 54

  • De eerstvolgende voorstelling

    Kerstconcert, Oosterkerk (Zeist)