Voorstelling
Voorstelling
PARADIJSVOGELS - kersverse solovoorstelling van Fred Delfgaauw (try-out)
Theater
lichtruim
Datum
donderdag 12 oktober
Foyer open
19:30
Aanvang
20:00
Eind
22:30
Prijs
€ 17,50

PARADIJSVOGELS – kersverse solovoorstelling van Fred Delfgaauw
Ticketshop

NB De voorstelling Paradijsvogels is verzet naar vrijdag 16 maart 2018. Meer informatie: info@theaterhetlichtruim.nl 

“Paradijsvogels? U kent ze wel. Ze zijn heel bijzonder maar volgens velen ook vreemd en lachwekkend. Ik heb het over mensen die ervaren worden als ‘vreemde eend in de bijt’ maar in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor maar ook met een groot gelijk. Wie is hier nu gek?”, aldus theatermaker Fred Delfgaauw.

Fred Delfgaauw in een eerdere succesvolle voorstelling Minder is Meer:

In zijn nieuwe solovoorstelling sleept de stemkunstenaar Fred Delfgaauw (1960) op onnavolgbare wijze het publiek mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Na het succes van Wachtkamer van de Liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering die zó dicht bij elkaar liggen, dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek steeds te vangen met perfecte eenvoud. De rake personages die hij creëert en die hij van unieke stemmen voorziet, zult u nooit meer vergeten. Voor iedereen die al bekend is met zijn werk, maar ook voor al die anderen dé kans om kennis te maken met de meest magische vorm van theater die Nederland rijk is!

Herman van Veen over Delfgaauw: “Fred is een heel gezelschap in zijn eentje. Het publiek is na afloop altijd verwonderd. En wel zo, dat als ze thuiskomen ze tegen elkaar zeggen: Verrek, we zijn onze jas vergeten.’ De Volkskrant: ‘Delfgaauw is niet uit te leggen. Je móet hem zien, je móet hem meemaken.’ In zijn lange carrière was Delfgaauw diverse malen winnaar van grote publieksprijzen, zoals de NRC Toneelpublieksprijs in 2005. Met zijn Studio Peer bewerkte hij klassieke theaterteksten van Shakespeare, Ibsen en Beckett en maakte ze speelbaar voor één persoon.

Praktische informatie:
Toegang: €17,50 p.p.
Kaartverkoop via de ticketshop (zie knop rechtsboven)
Theater het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Vragen/opmerkingen?
info@theaterhetlichtruim.nl en 030-6958393 (ma t/m do 10-14:30).

Foto: c. Ministerie van Beeld

  • De eerstvolgende voorstelling

    Film: Jackie