Voorstelling
Voorstelling
Loes Luca - Spectacle Coupé (try-out)
Theater
lichtruim
Datum
vrijdag 08 december
Foyer open
19:30
Aanvang
20:00
Eind
22:00
Prijs
€ 20

Loes Luca – Spectacle Coupé (try-out) UITVERKOCHT
Ticketshop

Deze voorstelling is uitverkocht!

30 november 2018 toegevoegde wijziging:
Wegens artistieke redenen brengt Loes Luca in plaats van de geprogrammeerde komedie Zes Danslessen in Zes Weken de volgende voorstelling ten tonele:

Spectacle Coupé
een muzikale theatrale belevenis

Een zeer gevarieerd en uiteenlopend programma met zang, dans, ontboezemingen, smartlappen en monologen uit diverse, succesvolle voorstellingen van de weergaloze Loes Luca.
Tijdens de voorstelling vliegen we door de jaren en verschillende landen heen; van Franse chansons via Americain songbooks tot het Nederlandse oerrepertoire.

Voor de gelegenheid neemt ze Pierre van Duijl, de leukste zanger van Rotterdam en special guest Marja van Katendrecht mee.

Spannend…!
________________________________________________________________________

Loes Luca (1953) debuteerde bij theatergroep Orkater, speelde in succesvolle televisieprogramma’s en Nederlandse films en zong met gerenommeerde orkesten. In 2002 koos het Nederlandse publiek haar tot Actrice van het Jaar en won ze een Rembrandt Award. In 2006 stond ze voor de eerste keer op de planken met een onewomanshow: Moordwijven. Ze werd hiervoor genomineerd voor de Theo d’Or. Voor het toneelstuk DOEK! kreeg ze in 2011 samen met Peter Blok en schrijfster Maria Goos de AVRO Toneel Publieksprijs. In 2015 ontving ze een Gouden Kalf. Voor haar rol in In de ban van Broadway kreeg ze in 2017 de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Laat deze prachtige kans niet lopen om één van Neerlands grootste comédiennes in uw eigen Theater Het Lichtruim aan het werk te zien!


Praktische informatie:
Toegang: €20,- p.p.
Kaartverkoop via de ticketshop (zie knop rechtsboven)
Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Vragen/opmerkingen?
info@kunstenhuis.nl en/of 030-6958393

  • De eerstvolgende voorstelling

    Film: Jackie