fbpx

Goed nieuws! Wij kunnen weer gaan dansen en starten vanaf maandag 18 mei met buitenlessen!

In de persconferenties is duidelijk geworden dat we weer buiten mogen bewegen. De kinderen t/m 12 jaar mogen zonder afstand dansen en iedereen van 13 t/m 18 jaar met 1,5 meter afstand.
Helaas mogen de volwassenen (op het moment van schrijven) nog niet gaan starten van de gemeente. Zodra hiervoor volledig groen licht is, laat ik het jullie direct weten.

Inmiddels hebben we met Dansschool EDC voor zowel De Bilt, Zeist en Driebergen geschikte buitenlocaties gevonden en hiervoor toestemming gekregen van de gemeentes. Natuurlijk hanteren we alle veiligheidsregels en protocollen.

Iedere lesgroep ontvangt volgende week de exacte locatie en gedetailleerde informatie (zoals kleding/schoeisel) voor de start buiten vanaf maandag 18 mei.

De Spitzen, Tap, Tai Chi en enkele selectiegroepen starten nog niet en krijgen later een passend alternatief aangeboden. Zodra het mag, gaan we weer binnen dansen. Indien nodig met 1,5 meter afstand. Dit zijn we ook al aan het voorbereiden.

Lesgeld en compensatie:

Zoals jullie weten via de nieuwsbrieven via Mailchimp hebben we de gemiste lessen tijdens de sluiting van de studio’s willen compenseren door het volgende:

  1. lessen op ons YouTube kanaal & Live lessen via Facebook +
  2. lessen extra door het seizoen te verlengen.

Wij hebben dit onderverdeeld in:

  • 2 van de 7 gemiste lesweken zijn met het online aanbod ingehaald;
  • 5 van de 7 gemiste lesweken worden vanaf 15 juni t/m 19 juli extra ingepland (tot aan de start van de zomervakantie Midden-Nederland op 19 juli).

Hiermee is het lesaanbod voor seizoen 19-20 compleet. De meeste leerlingen hebben deze maand hun laatste factuur ontvangen, bij een aantal leerlingen zal in juni de laatste factuur gestuurd worden. In de maanden juli, augustus en september ontvangen jullie geen facturen meer voor dit seizoen.

Indien de volwassen leerlingen later de danslessen mogen hervatten, dan zullen wij er zorg voor dragen dat jullie ook de 5 lessen alsnog later kunnen volgen.

Houd graag je email goed in de gaten voor de belangrijke informatie voor je eigen lesgroep. Normaliter ontvangen jullie al ons nieuws via Mailchimp. Check ook graag je spam box hiervoor.

Hebben jullie het online lesmateriaal gezien op ons YouTube kanaal? Dans thuis mee met onze docenten; dat vinden ze heel leuk.

We kijken er ontzettend naar uit om alle leerlingen weer te zien en samen te dansen!

 

Graag tot ziens en vele groeten ook namens het gehele dansteam,

 

Hester Adriaans

Hoofd Dans

Dansschool EDC