fbpx

Vanaf a.s. maandag 8 maart zijn er BuitenDanslessen voor leerlingen t/m 26 jaar & is er een nieuw ZOOM-Inn rooster beschikbaar voorleerlingen vanaf 27 jaar.

Door de huidige versoepelingen van de coronamaatregelen voor jongeren t/m 26 jaar, heeft het team van KunstenHuis Dansschool EDC (rekening houdend met leeftijd, lestijden én de avondklok) met veel plezier twee roosters in lesaanbod gemaakt voor de leerlingen t/m 26 jaar en voor de leerlingen vanaf 27 jaar.

De lessen voor leerlingen van 2 tot 26 jaar gaan nu buiten plaatsvinden. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ondanks dat het niet verplicht is. Uiteraard mag je bij corona-gerelateerde klachten niet naar de dansles komen. Let op voor de buitenlessen: kleed je warm aan | zorg voor soepel en sterk schoeisel.

Alle dansers vanaf 27 jaar en ouder mogen onbeperkt lessen volgen in het nieuwe ZOOM-Inn rooster! Deze lessen starten vanaf a.s. maandag 8 maart.

We hebben met liefde een programma in elkaar gezet, het wachten op toestemmingen van de gemeentes hield de spanning er goed in. We zijn heel blij met de geboden mogelijkheden om voor iedereen een passende oplossing te vinden. We zijn als dansschool extra dankbaar voor het gastvrije ontvangst en het beschikbaar stellen van ruimtes bij de sportaccommodaties van de voetbalclubs FC Driebergen en SV Saestum.

We kijken er enorm naar uit om jullie buiten en in de ZOOM-Inn lessen te ontvangen.

Veel dansplezier!

Vele groeten,
Team Dans
Dansschool EDC