Johnny Saxby (Josh O’Connor) is een jonge schapenboer uit Yorkshire die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat z’n vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij uit z’n emotionele onvermogen en frustraties in veel drinken en snelle seks.
Johnny werkt van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, en beleeft er seksuele avonturen die nergens toe leiden.
Wanneer het lammerenseizoen eraan komt, zorgen zijn vader en inwonende grootmoeder ervoor dat Johnny hulp krijgt van een Roemeense gastarbeider. Vanaf dat moment zal Johnny’s leven nooit meer hetzelfde zijn.

—–

GOD’S OWN COUNTRY
Verenigd Koninkrijk 2017
104 min.
Drama van Francis Lee
_____________________________________________________________________

Praktische informatie

Kaartverkoop:
– via de ticketshop € 6,50
– aan de kassa (pinnen) vanaf een uur voor de voorstelling € 7,50
– kaarten à €7,50 zijn ook te koop -vanaf een maand voor de voorstelling- via de receptie van het KunstenHuis in Het Lichtruim. De receptie is geopend (vakanties uitgezonderd) van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 13:00 uur en tussen 14:00 en 17:00 uur. Let op: betaling enkel via pin.
– Op vertoon van een U-pas €1 korting.

Zie voor meer informatie over kaartverkoop en het plannen van uw bezoek aan Theater Het Lichtruim: Plan uw uitje naar Theater Het Lichtruim

Theater Het Lichtruim
Planetenplein 2, Bilthoven
Contact: 030-6958393 (ma t/m do 10-16 uur) en info@theaterhetlichtruim.nl

woensdag 12 juni
20:00

Theater Het Lichtruim

Bestel Kaarten