Wouter Harbers speelt van zijn nieuwe cd: een verzameling van de mooiste toegiften onder de titel ‘Encore!’

Elke sporter droomt ervan ooit bij de Olympische spelen te schitteren. Elke schilder wenst dat zijn werk ooit in het Rijksmuseum komt te hangen. En elke musicus droomt ervan te spelen in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Pianist Wouter Harbers deed dat ook…

En zijn droom kwam uit: eind juli 2020 mocht hij een solo-album opnemen op deze magische plek. Het resultaat presenteert hij graag live aan u: geniet van een breed scala aan muzikale kleuren in een programma met de mooiste ‘toegiften’.

Na afloop is er in de foyer de mogelijkheid om met Wouter na te praten en een gesigneerd album te bestellen.

Over Wouter Harbers
Wouter Harbers debuteerde recentelijk in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam en het was uitverkocht. Hij liet zich op hoog niveau scholen bij Wibi Soerjadi en werd uit een internationale groep pianisten geselecteerd voor masterclasses in Oxford.

Van Harbers verschenen vier albums, waaronder één met het Eerste pianoconcert van Chopin. Naast pianospelen en solist in pianoconcerten, dirigeert hij: de Messiah van Händel en Ein deutsches Requiem van Brahms.

Liefhebbers van klassieke muziek maar juist ook degenen die nog nooit in bijvoorbeeld het Concertgebouw zijn geweest, trakteert hij op de mooiste muziek van de wereld.


Nieuwe coronamaatregelen

We zijn blij je weer te mogen verwelkomen in ons theater! Uiteraard houden wij ons aan de nieuwe corona maatregelen, die op 29 september om 18.00 uur zijn ingegaan. Voor een culturele instelling als het KunstenHuis geldt een maximum van 30 personen per ruimte. Wij dragen er dan ook zorg voor dat er maximaal 30 bezoekers (exclusief personeel) bij een theatervoorstelling aanwezig zijn, op 1,5 meter afstand, en dat de ruimte voldoende geventileerd wordt.  Voor jouw en onze veiligheid is het belangrijk om je goed aan de richtlijnen te houden, deze kun je hier lezen. Zo zorgen we samen voor een zo prettig mogelijke ervaring voor iedereen.

 

 

zondag 4 oktober
15:00

Theater Het Lichtruim

Bestel Kaarten