fbpx

Op dinsdag 3 november heeft het kabinet extra maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Publieksgebouwen, waaronder de locaties van het KunstenHuis, gaan vanaf vanavond 4 november om 22:00 uur dicht voor de duur van twee weken.

Wat betekenen de extra maatregelen concreet voor de activiteiten van het KunstenHuis?

  1. In onze locaties in De Bilt en Zeist worden vanaf donderdag 5 november t/m 18 november geen lessen of cursussen meer gegeven.
  2. Individuele muzieklessen worden zoveel mogelijk online doorgezet vanaf donderdag 5 november t/m woensdag 18 november; groepscursussen dans, beeldende kunst, theater en muziek worden voor twee weken stil gelegd.
  3. Lessen die de komende twee weken komen te vervallen worden later in het jaar op vaste momenten ingehaald. Hierover worden cursisten en leerlingen door de afdelingen apart geïnformeerd.
  4. Alle activiteiten in Theater Het Lichtruim in De Bilt en Poppodium De Peppel in Zeist worden van 5 november t/m 18 november stopgezet en indien mogelijk verplaatst. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ook kan gekozen voor een voucher, donatie of restitutie. Tickethouders ontvangen hierover een bericht per mail.

Uiteraard blijven we de komende tijd gewoon bereikbaar via mail en telefoon:  info@kunstenhuis.nl en 030-6958393.

We hebben gezien hoe iedereen zijn uiterste best heeft gedaan om de richtlijnen en regels te volgen. Daar zijn we iedereen dankbaar voor. Blijf dat zo doen! We gaan ervan uit dat we vanaf 19 november weer met z’n allen kunnen genieten van het samen muziek maken, dansen, toneelspelen en kunst creëren in onze lokalen en studio’s.

Wij kijken uit naar een spoedig weerzien in het KunstenHuis. Tot over twee weken: blijf gezond en zorg voor elkaar!

Coronapagina