fbpx
In het theaterKunstenHuisNieuwsScholen

Coronavirus update 15 maart

By 15 maart 2020 april 2nd, 2020 No Comments

UPDATE 15 MAART 2020 

Lessen, cursussen en voorstellingen KunstenHuis gaan niet door van 16 maart t/m 6 april

N.a.v. het besluit van overheid om de scholen in de periode 16 t/m 6 april te sluiten, zullen ook alle lessen, cursussen en voorstellingen op alle locaties van het KunstenHuis in deze periode komen te vervallen. We zijn nog in beraad over alternatieve lesmethoden, inkorten lessenreeksen en inhaalmogelijkheden; cursisten worden hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Bereikbaarheid KunstenHuis

Het KunstenHuis blijft per email en telefoon gewoon bereikbaar voor vragen en informatie. In de leslokalen, ateliers en podia zullen de komende drie weken geen activiteiten plaatsvinden. Medewerkers werken indien mogelijk thuis.

Presentaties en voorstellingen Poppodium De Peppel en Theater Het Lichtruim

Helaas zullen ook de voorstellingen t/m 6 april niet door kunnen gaan. Het betreft:

  • ‘Etty Hillesum: Dat onverwoestbare in mij’, vrijdag 20 maart, Theater Het Lichtruim – Deze voorstelling zal naar alle waarschijnlijkheid verplaatst kunnen worden naar een later moment.
  • Def Americans, Johnny Cash Tribute, vrijdag 20 maart,  Poppodium De Peppel, verplaatst naar 18 september. 
  • SKC Filmhuis: C’est l’amour, woensdag 25 maart, Theater Het Lichtruim
  • Peppel Party Kidz, vrijdag 27 maart, Poppodium De Peppel
  • Presentatie Bandweken, zaterdag 28 maart, Poppodium De Peppel – Er wordt gezocht naar een nieuwe datum. Deelnemers ontvangen binnenkort een brief.
  • Voorgeschoteld, door Community Art, 3 en 4 april, Theater Het Lichtruim – Er wordt gezocht naar een nieuwe datum. Spelers ontvangen binnenkort een brief.
  • De Kift, vrijdag 4 april, Poppodium de Peppel .
  • Marcel Worms (Int. Pianoserie), zondag 5 april, Theater Het Lichtruim – verzet naar 7 februari 2021.

Bezoekers die reeds een kaartje hebben gekocht voor een van deze voorstellingen, worden hierover zo snel mogelijk per email op de hoogte gesteld.

Bij het KunstenHuis is de veiligheid van onze cursisten, bezoekers en medewerkers topprioriteit. Daarnaast willen wij bijdragen aan het beteugelen van de verspreiding van het coronavirus. Het KunstenHuis zal daarom te allen tijde de instructies van overheid, RIVM en brancheorganisaties zoals de VSCD als leidraad nemen en volgt de ontwikkelingen hierin op de voet.

Indien er ontwikkelingen zijn die voor het KunstenHuis belangrijk zijn, dan houden we je via al onze kanalen op de hoogte.

Meer informatie over het coronavirus: zie https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.