Als mensen op straat met mij praten denken ze “Wat een Mafkees”. Sta ik op het podium zeggen ze “Het is Theater!”, voor mij is dat veilig.

- Fabian Franciscus, Cabaretier met ASS

Theaterworkshop voor jongeren met ASS

Vanaf 26 oktober start Sander van der Veeke, ervaren autismecoach én theatermaker in Zeist met een theaterworkshop speciaal voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar, met een vorm van autisme (ASS).
In deze kleinschalige theaterworkshop, die ruimte biedt voor maximaal 10 deelnemers, ga je op zoek naar jouw talenten op het podium, aan de hand van van theateroefeningen, improvisaties en het maken van korte scenes. Door deze kleinschalige opzet wordt er een fijne en veilige omgeving gecreëerd, waar je mag zijn wie je bent. Door deel te nemen aan de workshop krijg je (meer) energie en zelfvertrouwen.
Autismecoach én theatermaker
Sander van der Veeke is een ervaren autismecoach én theatermaker. Naast coaching van mensen en gezinnen waar ASS een onderdeel van het leven is, speelt en maakt hij theater en geeft hij improvisatiecursussen. Sander doet de opleiding Docent Theater aan Fontys hogeschool van de Kunsten in Tilburg.

Aanmelden

CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen
CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen

Doe mee!

Leeftijd deelnemers: 15-30 jaar

Doelgroep: jongeren en jongvolwassenen met ASS, niveau: zelfstandig functionerend

Aantal deelnemers: 10 deelnemers.

Waar: Theaterzaal De Klinker, Markt 3 te Zeist

Wanneer: Dinsdagen 16-17 uur, 10 bijeenkomsten, met mogelijkheden tot vervolg

Start: vanaf 26 oktober 2021,

26 oktober, 02 november, 9 november, 16 november, 23 november, 30 november, 07 december, 14 december, 21 december en 11 januari 2022.

Kosten: in overleg

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@kunstenhuisidea.nl ovv Theaterworkshop C&S.