Musician 3.0 NIEUW

Cursussen Muziek instrumenten de-bilt
Cursus: Musician 3.0 NIEUW
Lesdag: Maandag
Aantal lessen: 30
Locatie: Bilthoven
Startdatum: 23-10-2017
Prijs: € 399

Musician 3.0 is een opleiding die in 2011 van start is gegaan aan de HKU/Utrechts Conservatorium en nu is er in Zeist voor het eerst de mogelijkheid om op jongere leeftijd kennis te maken met deze opleiding. De opleiding staat voor spelen, maken, communiceren en het bewegen daartussen. Je zult o.a. vrij van genre/stijl aan de slag gaan met eigen werk, jezelf ontwikkelen als maker, speler, improvisator en performer, en aan de slag gaan met hoe je jezelf als een breed inzetbare muzikant in de wereld kunt zetten.

Denk hierbij aan het leren omgaan met muzieksoftware-programma’s + het opnemen van muziek, gedirigeerde groepsimprovisatie en compositie-oefeningen die kunnen variëren van compleet vrije opdrachten tot specifieke opdrachten waarbij je bijvoorbeeld muziek moet schrijven voor een beeld/korte film.

De lessen zijn op zaterdagen van 10:00 uur tot 13:00 uur in Zeist en worden gegeven door zanger. componist, workshopleider en alumnus Musician 3.0, Jeffrey Noordijk.  Een mooie manier om je horizon te verbreden!