KunstenHuis | Dansschool EDC

Praktische informatie

Hier vind je het actuele lesrooster en de tarieven, informatie over vakanties, kledingvoorschriften en de algemene voorwaarden van de dansschool. Heb je nog een vraag of opmerking? Stuur een e-mail naar dansschooledc@kunstenhuis.nl of bel 030-6958393.

Praktische informatie Dans

Lesrooster en tarieven

Download hier het actuele lesrooster en de tarieven.

Gezinnen met een minimum inkomen kunnen cursussen volgen tegen een gereduceerd tarief via het Jeugdfonds Sport en Cultuur (gemeente Zeist, De Bilt en Utrechtse Heuvelrug) of via Leergeld (gemeente De Bilt).

De U-pas: (indien gekregen van de gemeente De Bilt) geeft recht op €100,- korting voor volwassenen en tussen €225,- tot €325,- voor kinderen t/m 17 jaar, afhankelijk van de leeftijd en woonplaats van uw kind. Let op: je dient hiervoor een kopie van de meest recente pas mee te sturen met jouw inschrijving. Indien de kopie niet toegevoegd is bij inschrijving, kan de korting niet verleend worden en zullen wij je het gehele lesgeld in rekening brengen. Er worden geen kortingen verleend op aanvullende kosten als materiaal of modelgeld.

Voor overige kortingsregels, zie de algemene voorwaarden.

Aanmelden en proefles

Aanmelden: schrijf je voor een danscursus in via deze website.

Plaatsing: Voor zover mogelijk worden leerlingen direct bij aanmelding geplaatst. In die gevallen waarin de roosters van de docent(en) vol zitten, worden aspirantleerlingen op een wachtlijst geplaatst. De samenstelling van de lesgroep en de duur van de les is ter beoordeling van de docent. De docent zal daarbij zoveel mogelijk rekening houden met een evenwichtige samenstelling van de groepen en met mogelijkheden van de leerlingen.

Twijfel je nog? Volg een proefles! Zolang er plek is in een cursus kun je altijd vrijblijvend een proefles volgen. Aanmelden kunstenhuis.nl/proefles

Mocht je ervoor kiezen de cursus te volgen, dan brengen wij het aantal gevolgde lessen (inclusief de proefles) in rekening.

Kledingvoorschriften

Het is belangrijk dat je bij de dansles vrij en makkelijk kunt bewegen. Daarom vragen we je onderstaand kledingvoorschriften aan te houden. Dansen wordt dan nog plezieriger!

Download hier de kledingvoorschriften

Vakanties

Vakantierooster

Ons dansseizoen is verlengt t/m zaterdag 18 juli 2020

Seizoen 20-21 loopt van 30 augustus t/m 5 juni 2021

Er worden in 2020 extra lesweken aangeboden in juni en juli! In de zomervakantie zijn er net zoals in 2019 wekelijks workshops te volgen.

Momenteel verschillen de lesvrije periodes van de officiële vakantieperiodes zoals die zijn vastgesteld voor Midden Nederland. Vraag daarom altijd bij je docent het exacte les- en vakantierooster na!

Afmelden voor een les

Kun jij of  je kind een keer niet naar de les komen?
Ga naar www.kunstenhuis.nl/afmelden en stuur een bericht naar de betreffende docent.

Overige cursusinformatie

Start: De cursussen starten op zondag 1 september 2019, tenzij anders vermeld in het rooster.

Later instromen: Zolang er nog plek is bij een cursus, kun je het gehele jaar instromen. Je betaalt in dit geval alleen de resterende lessen van het jaar.

Annuleren: Annuleren kan uitsluitend schriftelijk via e-mail. Of hier kosten aan verbonden zijn, hangt af van de datum van annulering. Zie voor verder uitleg onze algemene voorwaarden. Voor peuterdans-cursussen geldt dat er gedurende het hele jaar kosteloos geannuleerd kan worden tegen betaling van de gevolgde lessen.

Aantal lessen: De meeste danscursussen duren 35 lesweken, van september tot half juni, tenzij anders vermeld.

Ziekte van docent: Wanneer een docent ziek is, laten we dit altijd zo tijdig mogelijk weten via e-mail of sms. Indien mogelijk zullen wij voor vervanging zorgen; als dat niet lukt, wordt deze les op een later moment ingehaald.

Betalingen: Vragen over een factuur ontvangen wij het liefst via e-mail: financien@kunstenhuis.nl

Algemene voorwaarden

Hier vind je de algemene voorwaarden van het KunstenHuis.