KunstenHuis | Dansschool EDC

Urban | Show | Funk

In deze les wordt de stoere dansstijl Urban gecombineerd met Show en Funk. Urban is een onderdeel uit de hiphopcultuur, met streetdance en breakdance, waar de basispassen van de Urban aangeleerd worden en ieder zijn eigen expressie kan vinden in de kunst van het ‘performen’! Show is een spetterende, krachtige dansstijl waarbij je met een flinke portie lef jezelf laat zien. Je moet het durven om de show te stelen! Funk is in deze les ook een onderdeel, waarbij het gaat om de ervaring van de beat, het laag bewegen en vooral de swing die hiermee gepaard gaat. Kortom: je kan in deze les al jouw danstalenten kwijt!

CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen
CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen
Urban-Show-Funk 18+ (gev) (VOL)Dinsdag20:4521:45Zeist, EgelingFemke Terhaar€ 33336

Leuke cursus gevonden?

Schrijf je direct in!

Heb je een cursus gevonden die bij je past? Schrijf je dan direct in. Onze docenten en medewerkers zetten graag hun passie, kennis en ervaring voor je in.
Inschrijven kan direct op onze site of via het papieren inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Twijfel je nog?

Doe vrijblijvend een proefles!

Zolang er plek is bij een cursus kan je altijd gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Heel fijn als je meerdere dansstijlen leuk vindt en je nog twijfelt over welke cursus je wil gaan doen. Zo kan je ervaren of het echt wat voor je is.

Proefles aanvragen

Extra aanbod

Wij bieden regelmatig extra aanbod, zoals bijvoorbeeld zomercursussen, workshops en masterclasses voor bestaande cursisten.

Praktische informatie

Het actuele lesrooster, de tarieven, kledingvoorschriften, locaties en vakanties.

Docententeam

Onze docenten zijn hoogopgeleide vakmensen met een eigen, vaak bloeiende uitvoeringspraktijk.