fbpx

Sinds twee weken kunnen we wegens het coronavirus niet meer lesgeven in onze dansstudio’s.  De overheid heeft noodzakelijke maatregelen getroffen om het coronavirus te bestrijden, waardoor we helaas onze dansstudio’s moeten sluiten tot tenminste 28 april. Met ons enthousiaste team van Dansschool EDC zijn we aan de slag gegaan met het zoeken naar passende oplossingen om de danslessen door te kunnen laten gaan,  nu de studio’s gesloten zijn. Dit heeft even geduurd, bedankt voor jullie geduld hierin.

Dansshows in Theater Figi verplaatst

Helaas… veel grote evenementen in de wereld gaan op dit moment niet door. Wij hebben tot onze spijt ook moeten besluiten om onze dansshows in Theater Figi rondom het 40 jarig jubileum te verplaatsen. De 12 dansshows op 6,7 & 13,14 juni 2020 gaan dus niet door. We kiezen nieuwe data zodra het kan.

Dans = ONline!

Wij blijven heel graag online in contact met alle dansers en maken nieuw dansmateriaal, zodat iedereen in training en geïnspireerd blijft! De opnames willen wij zo goed mogelijk organiseren voor al onze leerlingen van 2 t/m 80 jaar (en de ouders/verzorgers).

Like en volg Dansschool EDC op Facebook, Instagram en YouTube en blijf snel op de hoogte van nieuwe activiteiten.
Wij hopen van harte dat iedereen er ook blij mee is thuis!

Extra lesweken

Ondanks dat de huidige situatie overmacht is, willen wij naast het online aanbod extra lessen als tegoeden aanbieden. Hiermee wordt ons dansseizoen verlengd in juni en/of juli. Eventueel kunnen we workshops/lessen ook organiseren in de zomer. Het is nog te vroeg om de hoeveelheid of data te vermelden. In de komende weken wordt dit vast helder.

Let op: Bovenstaande geldt alleen specifiek voor dans. Voor diegenen die ook bij het KunstenHuis een muziek-, theater- of beeldende cursus volgt: Check het aanbod en het beleid hierin per afdeling.

Samen verder

Zoals bij ieder lidmaatschap zal ons lesgeld ook bij jullie automatisch afgeschreven worden deze periode. Wij hopen van harte dat jullie in vertrouwen bij de dansschool blijven. We hebben jullie steun nodig om voort te bestaan. Wij zullen al het mogelijke doen deze weken en maanden. Mochten jullie nog tips, wensen, opmerkingen of vragen hebben, laat het ons weten!

Bedankt voor jullie warme reacties deze week. De dansdocenten missen jullie ook echt. Veel dansplezier thuis en hopelijk zien we elkaar allemaal snel weer in goede gezondheid.