Nieuws
Nieuws categorie
Algemeen, Beeldend
Datum publicatie
5 november 2017

Decemberexpo 1 t/m 22 december

Het is alweer november en dat betekent dat de jaarlijks terugkerende Decemberexpo er weer aankomt!

In 2000 werd de Decemberexpo voor het eerst georganiseerd door een aantal betrokken en enthousiaste docenten. Inmiddels is het uitgegroeid tot een traditie, waaraan elk jaar een ander goed doel gekoppeld wordt. Dit jaar zijn dat twee van onze eigen zorgprojecten die vallen onder de afdeling Cultuur & Samenleving.

Uniek palet is een atelier voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en wordt georganiseerd in samenwerking met Kwintes. Het project Schilderen plus richt zich op mensen met beginnende dementie en biedt hen de gelegenheid zich creatief te uiten en in contact te blijven met anderen. Schilderen PLUS is een samenwerkingsproject met MeanderOmnium, Netwerk Dementie Zeist/Vitras en Steunpunt Mantelzorg.

Voor beide projecten geldt dat er extra financiële middelen nodig zijn om de voortgang te kunnen waarborgen, daarom zal de gehele opbrengst van de decemberexpo deze projecten ten deel vallen.

Zowel cursisten als docenten van de beeldende afdeling doneren hun werk ten behoeve van de Decemberexpo en het goede doel. Met elke aanschaf heb je dus een origineel creatief kadootje voor de feestdagen én help je deze projecten voortbestaan!

De expo en dus de verkoop begint op vrijdag 1 december om 17:00 uur. Daarna elke werkdag tot 22 december te bezoeken aan de Egelinglaan 2b in Zeist (zie onderstaande kaart) van 10 tot 16 uur. Er kan met pin en contant betaald worden en OP = OP…

Let op: de decemberexpo vindt i.t.t. eerdere berichtgeving enkel in locatie Egelinglaan 2b te Zeist plaats.

Vragen of opmerkingen? Mail jvandegriend@kunstenhuis.nl of bel 030-6958393 (ma t/m do 10-16 uur).