fbpx

Op zaterdag 25 januari vindt een bijzondere kick-off plaats bij het KunstenHuis in Zeist: Frontstage – een samenwerking tussen KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist, Muziekschool Backstage en Fonds voor Cultuurparticipatie – organiseert voor het eerst een netwerkdag ter stimulering van talentontwikkeling in de regio. In de woorden van Ruut te Velthuis (Hoofd muziek KunstenHuis De Bilt – Zeist): “Frontstage is een unieke kans voor poptalenten in onze regio om datgene te leren wat ze zelf nodig hebben om grote stappen te zetten in hun ontwikkeling.”

Jonge, talentvolle popmuzikanten uit de regio worden in contact gebracht met professionals uit de muziekindustrie, platenmaatschappijen, deskundigen op gebied van streaming, poppodia en kunstinstellingen. Margriet van Kraats, directeur van TivoliVredenburg, zal aanwezig zijn om jong talent te inspireren met een keynote speech. Op de dag zelf kunnen jonge muzikanten hun vragen stellen en zich aansluiten bij muziekproductie- en bandcoachingsworkshops verzorgd door o.a. Kytopia en popartiesten als Tamara van Esch (Mevrouw Tamara). Ook krijgen ze tips van poppodia Tivoli, Fluor en De Peppel om te leren hoe zij zich het beste kunnen presenteren bij boekers en programmeurs.

Deze kick-off dag wordt afgesloten met een avond met optredens in Poppodium De Peppel, waar talentvolle bands uit de regio hun muziek mogen laten horen.

Ben jij een gemotiveerde jonge muzikant of ken jij jong muziektalent die deze dag niet mag missen? Meld jezelf en/of je vrienden dan snel aan voor deze bijzondere dag.

 

Frontstage Meet Up event

Tijd: zaterdag 25 jan 2020, aanvang 16.00u tot 18.00u. Inloop vanaf 15.30u

Plaats: De Klinker, Markt 3 Zeist

Entree: gratis, inschrijving via info@frontstagelive.nl of www.frontstagelive.nl