fbpx
AankondigingenMuziekschoolNieuws

Gratis inlooprepetities tijdens de Week van Samen Zingen

By 26 augustus 2019 september 9th, 2019 No Comments

Zingen is gezond, goed voor je humeur en geeft energie. Samen zingen is nog leuker! Ontdek het zelf tijdens de Week van Samen Zingen bij KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist. De Week van Samen Zingen is verlengd! Van maandag 9 t/m vrijdag 20 september kun je gratis meezingen tijdens speciale inlooprepetities van diverse koren en zanggroepen in Zeist en Bilthoven. Aanmelden is niet nodig; kijk hier voor de dagen en tijden per koor en zing mee!

Samen zingen voor jong en oud
KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist heeft  een breed scala aan koren, zanglessen en muziektheater voor jong en oud, zodat je naar hartelust kunt zingen. Voor jonge zangers en zangeressen start dit seizoen het nieuwe Kinderkoor De Biltsterren. Elke woensdagmiddag kunnen kinderen van 6 tot 10 jaar hun zangkunsten trainen o.l.v. zangdocente Joke Firet.

Voor ieder wat wils
Voor (jong)volwassenen is er genoeg keus. Zing en swing bijvoorbeeld mee met de lekkerste hedendaagse pop en lichte jazz bij een van onze pop/jazzkoren, o.l.v. José Bosschers en Akke Renema. Houd je van Nederlandstalig? Koorpunt NL zingt Nederlands, van smartlap tot cabaret, iedere woensdagochtend. Voor de dames en heren die vooral voor de gezelligheid komen zingen is er het Dagkoor Canta Luce op dinsdagochtend. Met lichte muziek en klassiek in het repertoire, o.l.v. Louise Janssen. Wil je iets meer uitdaging? Dan is de Vocal Group, met maximaal 12 zangers per groep, wellicht iets voor jou. Elke donderdagavond zingen we close harmony, pop, jazz en chansons, o.l.v. José Bosschers. Liefhebbers van shanty’s kunnen aansluiten bij Shantykoor De Bilt aan Zee. Onder leiding van Joke Firet worden samen de mooiste zeemansliederen ingestudeerd.

(Jeugd)zangtheater
Het Zangtheater studeert ieder jaar delen uit bestaande opera’s en musicals in. Het resultaat: drie grootse uitvoeringen met een lach en een traan, maar vooral met passie! Vanaf 15 jaar, repetities op donderdagavond. Voor kinderen is er iedere vrijdagmiddag Jeugdzangtheater met drie leeftijdsgroepen: Experience (6-8 jaar), Express (9-12 jaar) en Expose (13-19 jaar).

Gratis inlooprepetities tijdens de Week van Samen Zingen
Loop gerust binnen en zing mee!
Locatie: De Klinker, Markt 3, Zeist & Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
Wanneer: van 9 tot 20 september
Kosten: gratis
Meer informatie: over de koren, over het programma of mail naar info@kunstenhuis.nl