fbpx

Gratis proeflesdag KunstenHuis Muziekschool
Ontdek wat muziek met jou kan doen!

Kom op zaterdag 10 oktober van 10:00-14:00 uur bij KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist een gratis proefles volgen op één of meerdere instrumenten naar keuze! 

Proeflessen
Heb je altijd al saxofoon willen spelen of wil je verder komen dan de douche met het zingen? Meld je dan aan voor maximaal twee proeflessen op instrumenten naar keuze. De proeflessen duren 20 minuten.  Op zaterdag 10 oktober kun je in zowel De Klinker in Zeist als Het Lichtruim in Bilthoven kennis maken met verschillende instrumenten zoals dwarsfluit, elektrisch gitaar, slagwerk, piano en trompet. Het volledige aanbod bestaat uit meer dan 30 instrumenten en is te vinden op de website.

Première en Poppremière
Het KunstenHuis heeft een nieuw programma ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar Première. Zij krijgen dan wekelijks naast een instrumentale les ook een groepsles. Ze leren op het gehoor spelen en werken aan een brede muzikale ontwikkeling: samenspelen en zingen, voor elkaar spelen en notatie. Speciaal voor popmuzikanten tussen 9 en 13 jaar is er Poppremière waarbij hij of zij naast de individuele les ook meteen in een echte band gaat spelen! Samen muziek maken is dé activiteit bij uitstek die mensen blij en gelukkig maakt. Via allerlei manieren: je ontdekt onvermoede kanten van jezelf, het is een uitlaatklep, het laat je schoonheid ervaren, gezellige ontmoetingen hebben.

Aanmelden
Aanmelden voor een proefles van 20 minuten kan tot 7 oktober via email naar muziek@kunstenhuis.nl o.v.v. naam, leeftijd, locatie (De Klinker of Het Lichtruim) en instrument (maximaal 2 instrumenten).

Wanneer:      Zaterdag 10 oktober 2020
Tijd:               10:00-14:00 uur
Waar:             De Klinker, Markt 3, Zeist
Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
Aanmelden:   muziek@kunstenhuis.nl