fbpx
AankondigingenKunstenHuisMuziekschoolNieuwsPersbericht

Gratis proeflesdag KunstenHuis Muziekschool

By 2 oktober 2019 No Comments

Op zaterdag 12 oktober van 10.00-14.00 uur staan de deuren van  KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist wagenwijd voor je open. Je kunt deze dag een gratis proefles komen volgen op één of meerdere instrumenten van jouw keuze. Van viool tot basgitaar of meedoen in een orkest of koor: jij beslist! Je kunt terecht op beide locaties: De Klinker, Markt 3 in Zeist en Het Lichtruim, Planetenplein 2 in Bilthoven.

Meer dan alleen een instrument bespelen
KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist wil je laten zien dat een muziekschool meer is dan een plek waar je een instrument leert bespelen. Bij ons kun je samen muziek maken, je verder verdiepen in muziek of zelfs met muziekdesign, compositie en improvisatie aan de slag gaan.

Nieuw bij KunstenHuis Muziekschool
Het KunstenHuis heeft een nieuw programma ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 9. Het heet Première. Je krijgt dan wekelijks naast je instrumentale les aansluitend ook een groepsles. Speciaal voor popmuzikanten is er Poppremière. Bijzonder om te vermelden is ons nieuwe expertisecentrum KunstenHuis Oude Muziek. En ook voor Zang is er een compleet aanbod: verschillende koren, (Jeugd)Zangtheater en Voice WorX Academy.

Meld je aan!
Stuur een mail naar muziek@kunstenhuis.nl  met je naam, leeftijd en welke lessen je zou willen volgen. Dan wordt je ingepland voor de door jou aangevraagde lessen. Kijk hier voor ons volledige aanbod cursussen en lessen. Heb je al les bij ons? Dan is het voor jou nóg leuker om daarnaast mee te doen aan een cursus, want je krijgt een fikse korting.

Klik hier voor het complete programma met docenten en instrumenten per locatie.