Nieuws
Nieuws categorie
Muziek
Datum publicatie
18 september 2017

Gratis Proeflesdag Muziek!

Gratis Proeflesdag  –  ontdek wat muziek met jou kan doen!

Op zaterdag 7 oktober a.s. staan de deuren van  KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist  wagenwijd voor je open. Je kunt deze dag een gratis proefles komen volgen op één of meerdere instrumenten van jouw keuze.  Van viool tot basgitaar of meedoen met een cursus: jij beslist.

Meer dan alleen een instrument bespelen

KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist wil je laten zien dat een muziekschool meer is dan een plek waar je een instrument leert bespelen. Bij ons kun je samen muziek maken, je verder verdiepen in muziek of zelfs met muziek design, compositie en improvisatie aan de slag zijn.

Heb je al les bij ons? Dan is het voor jou nóg leuker om daarnaast mee te doen aan een cursus, want je krijgt een fikse korting.

Wees erbij!

Kijk voor ons aanbod cursussen en lessen op het rooster.

Laat je gegevens achter via muziek@kunstenhuis.nl o.v.v. naam, leeftijd, welke lessen je zou willen volgen en op welke locatie. Dan word je ingepland voor de door jou aangevraagde lessen.

LET OP: voor de individuele proeflessen op een instrument wordt een instrument om in de les te gebruiken beschikbaar gesteld door het KunstenHuis.
Voor de groepslessen willen we je vragen je eigen instrument mee te nemen, met uitzondering van de cursus Blokfluit Spelenderwijs.
Indien je niet over een eigen instrument beschikt, kun je contact opnemen voor meer informatie.

Datum:
Zaterdag 7 oktober

Tijd:
10.00 en 14.00 uur op beide locaties van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist.

Adressen:
Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
De Klinker, Markt 3, Zeist