fbpx

Accordeonles van Hans Kämper

Voor accordeonles kom je langs bij Hans! Maak kennis met Hans Kämper onze docent accordeon: muzikaal een duizendpoot. Naast accordeondocent zijn dirigeert hij ook ons wereldmuziek ensemble Muzaïek, Accordeonensemble en geeft hij ook keyboardles. Als docent compositie – met onder andere uitgegeven muziek die in de Österreichische Nationalbibliothek in Wenen ligt –  zijn we trots om hem in huis te hebben als docent compositie (kijk hier voor meer informatie over deze cursus).
Jong talent: onlangs speelde zijn leerling Merijn Martens (zie foto) zelfs nog een mooie solo in het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble – NBE, wat een eer!
Kijk je ook mee naar Hans zijn video? Wat kan hij ontzettend gaaf spelen!
Speel je een van de volgende instrumenten? Dan kun je aan zijn Muzaïek ensemble deelnemen: accordeon, blokfluit, cello, dwarsfluit, fagot, gitaar, harp, keyboard, klarinet, (melodisch) slagwerk en viool.
Wil jij ook proberen of accordeon wat voor jou is? Kom dan voor een proefles langs bij Hans! Hans geeft op maandag, dinsdag en vrijdag les in Zeist (De Klinker) en op donderdag in Bilthoven (Het Lichtruim).
Meld je nu aan via www.kunstenhuis.nl/muziek of mail voor info naar muziek@kunstenhuis.nl