Heb je ook zin om te dansen? Maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan aan voor ‘Inclusiedans’ bij KunstenHuis De Bilt – Zeist!

Deze danslessen zijn geschikt voor iedereen met en zonder (fysieke) beperking. Door middel van verschillende dansoefeningen en choreografieën maak je kennis met moderne dans en ontdek je de veelzijdigheid van dans. Er wordt rekening gehouden met de verschillende mogelijkheden van alle deelnemers, zodat iedereen de les goed kan volgen. Naast het ontdekken van dans staat tijdens de lessen namelijk vooral dansplezier centraal!

De cursus wordt geleid door Eva Uppenkamp, danseres en professioneel danstherapeut. Eva is gespecialiseerd in dansinclusie en heeft in binnen- en buitenland gewerkt.

Voor wie?
Iedereen met of zonder beperking kan deelnemen aan de lessen. Rolstoel geen bezwaar. Er zijn ook geen leeftijdsbeperkingen.

Wanneer?
Zaterdagmiddag van 15.00 – 16.30 uur. We starten op zaterdag 13 januari 2018. Instromen is op elk moment mogelijk.

Waar?
KunstenHuis De Bilt, locatie Het Lichtruim, Planetenplein 2b, De Bilt.
Bij voldoende interesse in Zeist, starten we daar ook een groep.

Kosten
Per 10 lessen 80 euro

Aanmelden
Hier kun je je direct inschrijven voor de cursus , of mail/bel naar info@kunstenhuis.nl /030-695 83 93 (ma t/m do 10-16 uur)

Zie ook het volgende item via de NOS: Dansen op twee wielen, “Ik wil laten zien dat iedereen het kan.”


Inclusiedans wordt mede mogelijk gemaakt door Holland-dance.