fbpx
KunstenHuisNieuws

Start inschrijvingen seizoen 2021-2022 op 21 juni as!

Welkom bij het KunstenHuis! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een leuke activiteit waarin je je passie kwijt kunt of een plek waar je bestaande vaardigheden kunt uitbreiden? Bij ons vind je een divers en uitgebreid aanbod creatieve cursussen, voor elke leeftijd, voor ieder niveau.

Vanaf 21 juni 2021 kun je je inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen 2021-2022!

Ondertussen zijn er nog volop lessen waar je kunt instromen of proeflessen volgen en publiceren we binnenkort ons zomerprogramma. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel ons op 030-6958393.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven gaat via deze website. Zoek jouw favoriete cursus op en/of klik op de knop Direct inschrijven. Je komt dan in de Mijn KunstenHuis-pagina. Ben je hier voor het eerst? Dan moet je eerst een account aanmaken. Schrijf je je kind in? Maak dan eerst een account aan voor jezelf. Als beheerder kun je je kind en andere gezinsleden toevoegen aan je account en hen vervolgens inschrijven voor cursussen. Zo beheer je alle cursussen van het hele gezin in één overzichtelijk account. Handig!

Hoe vind ik mijn ideale cursus?

Browse op je gemak door onze cursuspagina’s en vind jouw favoriete cursus. Weet je het niet goed of heb je vragen? Heb je hulp nodig bij inschrijven of behoefte aan persoonlijk advies? Aarzel niet en neem contact met ons op, samen vinden we de cursus die het beste past bij jou! Ga naar het contactformulier of bel ons op 030-6958393.

Proefles doen

Twijfel je nog of het echt iets is voor jou is? Doe dan een gratis proefles!!

Hoe zit het met de corona-maatregelen?

Gelukkig gaan de ontwikkelingen rondom het coronavirus de goede kant op. De versoepelingen worden stap voor stap doorgezet en we geven weer les aan alle groepen op onze leslocaties. Daarbij houden we ons uiteraard aan de nog geldende maatregelen en aan een aantal gedragsregels. Het KunstenHuis volgt te allen tijde de actuele richtlijnen van het RIVM, de overheid en de brancheorganisatie voor kunstencentra en podia. Al onze leslocaties zijn corona-proof gemaakt. De lessen zijn op een veilige manier te volgen, met behoud van kwaliteit én plezier. Hoe we dat hebben geregeld, alsook de regels die we met z’n allen in acht nemen, lees je hier.