fbpx
KunstenHuisNieuws

Inschrijven voor seizoen ’20-’21

By 15 augustus 2020 augustus 17th, 2020 No Comments

Het is zover: je kunt je weer inschrijven voor de cursussen van september 2020 t/m juni 2021!

Naast de vertrouwde cursussen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans en theater zijn in het cursusaanbod allerlei interessante nieuwkomers te vinden. Zo is er theatersport voor volwassenen, techlab voor creatieve kinderen, dansstijlen urban commercial en urban/show/funk en Première muziek- en samenspel-les voor kinderen.

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven gaat via deze website. Zoek jouw favoriete cursus op en/of klik op de knop Direct inschrijven. Je komt dan in de Mijn KunstenHuis-pagina. Ben je hier voor het eerst? Dan moet je eerst een account aanmaken. Schrijf je je kind in? Maak dan eerst een account aan voor jezelf. Als beheerder kun je je kind en andere gezinsleden toevoegen aan je account en hen vervolgens inschrijven voor cursussen. Zo beheer je alle cursussen van het hele gezin in één overzichtelijk account. Handig!

Hoe zit dat met de corona-maatregelen?

Na de noodgedwongen sluiting van de leslocaties als gevolg van de corona-crisis wordt er sinds 2 juni weer ‘gewoon’ lesgegeven (sinds 1 juli zijn ook de danslessen weer binnen). Daarvoor zijn alle leslocaties corona-proof gemaakt. Bij het samenstellen van het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen is rekening gehouden met een mogelijke verlenging van de corona-maatregelen. Alle lessen zijn op een veilige manier te volgen, met behoud van kwaliteit én plezier.

Browse op je gemakje door onze cursuspagina’s en vind jouw favoriete cursus.

Hulp nodig bij inschrijven of behoefte aan  persoonlijk advies? Mail of bel ons gerust, samen vinden we de cursus die het beste past bij jou.

Mail: info@kunstenhuisl.nl,

Telefoon: 030-6958393.

Zomercursussen

Wil je niet wachten tot september? Deze maand zijn er nog leuke zomercursussen te volgen. Smeer je stembanden en doe mee met de uitgebreide Vocal Bootcamp van VoiceworX, maak je eigen mini-musical, schaaf je techniek bij in de Modern-Jazzdans, of leer illustreren (op de zomerlocatie Fort Ruigenhoek in Groenekan).

Klik op de onderstaande buttons voor meer info en aanmelden!