fbpx
KunstenHuisNieuws

Inschrijvingen seizoen ’20-’21 gestart!

By 22 juni 2020 No Comments

Het is zover: je kunt je weer inschrijven voor de cursussen van september 2020 t/m juni 2021!

Naast de vertrouwde cursussen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans en theater zijn in het cursusaanbod allerlei interessante nieuwkomers te vinden. Zo is er theatersport voor volwassenen, techlab voor creatieve kinderen, dansstijlen urban commercial en urban/show/funk en Première muziek- en samenspel-les voor kinderen.

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven gaat via deze website. Zoek jouw favoriete cursus op en/of klik op de knop Direct inschrijven. Je komt dan in de Mijn KunstenHuis-pagina. Ben je hier voor het eerst? Dan moet je eerst een account aanmaken. Schrijf je je kind in? Maak dan eerst een account aan voor jezelf. Als beheerder kun je je kind en andere gezinsleden toevoegen aan je account en hen vervolgens inschrijven voor cursussen. Zo beheer je alle cursussen van het hele gezin in één overzichtelijk account. Handig!

Hoe zit dat met de corona-maatregelen?

Na de noodgedwongen sluiting van de leslocaties als gevolg van de corona-crisis, zijn vanaf 18 mei de buiten-danslessen opgestart en wordt er sinds 2 juni weer ‘gewoon’ lesgegeven.  Daarvoor zijn alle leslocaties corona-proof gemaakt. Bij het samenstellen van het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen is rekening gehouden met een mogelijke verlenging van de corona-maatregelen. Alle lessen zijn op een veilige manier te volgen, met behoud van kwaliteit én plezier.

Zomercursussen 

Voor wie niet kan wachten tot september (of op zoek is naar leuke, kunstzinnige vakantieactiviteiten) biedt het KunstenHuis gedurende de zomervakantie een origineel programma voor diverse leeftijden. De inschrijvingen voor de zomercursussen beeldende kunst, o.a. in de unieke buitenlocatie Fort Ruigenhoek in Groenekan, inmiddels een jaarlijkse traditie, zijn reeds gestart. Begin juli wordt ook het zomeraanbod voor muziek, dans en theater bekend; houd deze website en onze social media in de gaten!

Browse op je gemakje door onze cursuspagina’s en vind jouw favoriete cursus.

Hulp nodig bij inschrijven of behoefte aan  persoonlijk advies? Mail of bel ons gerust, samen vinden we de cursus die het beste past bij jou.

Mail: info@kunstenhuisl.nl,

Telefoon: 030-6958393.