fbpx
KunstenHuisNieuws

Inschrijven voor seizoen ’20-’21

By 15 augustus 2020 oktober 28th, 2020 No Comments

Welkom bij het KunstenHuis! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een leuke activiteit waarin je je passie kwijt kunt of een plek waar je bestaande vaardigheden kunt uitbreiden? Bij ons vind je een divers en uitgebreid aanbod creatieve cursussen, voor elke leeftijd, voor ieder niveau.

Naast de vertrouwde cursussen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans en theater zijn in het cursusaanbod 2020-2021 allerlei interessante nieuwkomers te vinden. Zo is er theatersport voor volwassenen, techlab voor creatieve kinderen, dansstijlen urban commercial en urban/show/funk en Première muziek- en samenspel-les voor kinderen.

Hoe schrijf je je in?

Inschrijven gaat via deze website. Zoek jouw favoriete cursus op en/of klik op de knop Direct inschrijven. Je komt dan in de Mijn KunstenHuis-pagina. Ben je hier voor het eerst? Dan moet je eerst een account aanmaken. Schrijf je je kind in? Maak dan eerst een account aan voor jezelf. Als beheerder kun je je kind en andere gezinsleden toevoegen aan je account en hen vervolgens inschrijven voor cursussen. Zo beheer je alle cursussen van het hele gezin in één overzichtelijk account. Handig!

Hoe zit dat met de corona-maatregelen?

Het KunstenHuis volgt te allen tijde de actuele richtlijnen van het RIVM, de overheid en de brancheorganisatie voor kunstencentra en podia. Al onze leslocaties zijn corona-proof gemaakt. De lessen zijn op een veilige manier te volgen, met behoud van kwaliteit én plezier. Hoe we dat hebben geregeld, alsook de regels die we met z’n allen in acht nemen, lees je hier.

Browse op je gemakje door onze cursuspagina’s en vind jouw favoriete cursus.

Hulp nodig bij inschrijven of behoefte aan  persoonlijk advies? Mail of bel ons gerust, samen vinden we de cursus die het beste past bij jou.

Mail: info@kunstenhuisl.nl,

Telefoon: 030-6958393.