Nieuws
Nieuws categorie
Muziek
Datum publicatie
11 december 2017

Kerstconcert KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist

Bij kerst hoort muziek en daarom verzorgt KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist (voorheen de Zeister Muziekschool) ook dit jaar weer een groots kerstconcert op zaterdag 16 december in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44 te Zeist.

Onder het genot van een glaasje glühwein of ander drankje kan iedereen (gratis) genieten van een gevarieerd muzikaal aanbod, gezongen en gespeeld door de leerlingen van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist. Zij zetten hun beste beentje voor om een prachtig concert te verzorgen met klassieke en lichte muziek en alles wat daar tussenin zit. Stadsorganist Willem Harold Boog speelt en een groot koor brengt bekende kersthits die iedereen mag meezingen.

Dit jaar staat het concert in het teken van Serious Request van 3FM; bezoekers wordt een bijdrage gevraagd, die vervolgens persoonlijk door leerlingen van de Muziekschool naar het Glazen Huis in Apeldoorn wordt gebracht. Het goede doel dit jaar is het Rode Kruis, die verscheurde gezinnen in conflictgebieden weer samenbrengt. Een mooie kerstgedachte. Iedereen is van harte welkom.
Tip: kom op tijd, want er is beperkt plaats.

Kerstconcert KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist
Zaterdag 16 december, 15.00 uur
Oosterkerk, Woudenbergseweg 44, Zeist
Entrée gratis (bijdrage voor Serious Request is zeer wenselijk)
+ gratis drankje na afloop