fbpx

We hebben ontzettend leuke reacties ontvangen op de allereerste afleveringen van MASQUERADE TV! Daar zijn we echt ongelofelijk blij mee! Het doet ons goed te horen dat we via deze weg iets voor jullie kunnen betekenen en theater toch een beetje door kan blijven gaan. We hopen dat jullie er met het hele gezin veel kijkplezier aan hebben beleefd en dat je de lesbrieven er ook bij hebt kunnen pakken als jullie zin hadden om nog meer te spelen. Woensdag komt de 3e aflevering om 16:00 online op het KunstenHuis YouTube kanaal, en er komen ook weer nieuwe lesbrieven de kant van de leerlingen op. Tot die tijd kun je alvast van de volgende dingen genieten:

EXTRA KIJKPLEZIER OP YOUTUBE
1. We hebben kleine sketches online staan, genaamd ‘De Thuisblijvers’! Deze is net als Masquerade TV door iedereen te bekijken. Zoals je kunt horen, is de tekst over het filmpje heen gesproken en dat is thuis ook heel leuk om te proberen! Zet het geluid uit en verzin een eigen tekst! Met elkaar of verzin zelf verschillende stemmetjes.
Bekijk ze  hier op onze website

Volg je ons al op Instagram en Facebook? Wij houden iedereen via onze Socials op de hoogte van nieuwe afleveringen en meer! Wil je jezelf terugzien op ons Instagram account? Stuur dan een foto of video toe waarin jij bijvoorbeeld met Masquerade TV mee doet, een opdracht aan het uitvoeren bent met je ouders, of misschien wel de hele ‘Masquerade TV-tune’ mee kan zingen?! We vinden het super leuk om jullie enthousiasme te zien en te delen! (stuur je bestanden via WeTransfer, anders komen ze niet aan bij onze kunstenhuis-mail)

Instagram: www.instagram.com/theaterschool_masquerade
Facebook: www.facebook.com/jtsmasquerade