Nieuws
Nieuws categorie
Algemeen, Beeldend
Datum publicatie
16 juni 2017

Kunstexpress Eindmanifestatie: wat een feest!

Linkin Park, een vlog, een cover van Timber met muziekvideo en eigen lyrics over Pokémon, een quiz over dieren en nog veel meer, daaruit bestond dit jaar de Eindmanifestatie van KunstExpress, die plaatsvond op woensdag 7 juni in de vorm van een presentatie en een tentoonstelling.

De kinderen en hun maatjes (studenten van de hogeschool) hebben het hele jaar hard gewerkt en veel geleerd. Iedere woensdag zijn zij samen lekker creatief bezig geweest en hebben veel plezier gemaakt! Zij hebben dit gedaan binnen en buiten het KunstenHuis, waar KunstExpress gebruik mag maken van de lokalen. Sommige maatjes zijn zelfs buiten Zeist op stap geweest en hebben een muzeum bezocht, voorstelling gezien of een ander creatief uitje gedaan.

KunstExpress sluit het jaar altijd af met een Eindmanifestatie waarbij de kinderen laten zien wat ze allemaal gedaan en geleerd hebben. Dit jaar was de opkomst erg hoog! Veel ouders, vriendjes, vriendinnetjes en andere belangstellenden hebben genoten van de voorstelling en de tentoonstelling.

Ook volgend jaar gaat KunstExpress weer van start! Mee doen?
Mail naar kunstexpress@kunstenhuis.nl of bezoek onze website www.kunstenhuis.nl/kunstexpress voor mee informatie.

We bedanken het Oranje Fonds en het KunstenHuis voor hun bijdragen aan dit prachtige project. Ook sponsor worden? Materialen, workshops en/of andere bijdragen zijn van harte welkom!
Mail voor meer informatie naar kunstexpress@kunstenhuis.nl .