fbpx

Wil jij dat je kind niet de hele dag op je iPad zit in de vakantie? En heeft je kind zin in springen, zingen, dansen, kunst maken en leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes?

In de komende herfstvakantie zal op dinsdag, woensdagochtend en donderdag het KunstenHuis bruisen van allerlei leuke activiteiten. Alle drie de dagen wordt het een creatief feestje voor alle deelnemers; schrijf je snel in, want er is beperkt plek!

Programma KunstHappen

Op dinsdag 19 oktober in Het Lichtruim in Bilthoven en op donderdag 21 oktober in locatie De Egeling in Zeist kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer meedoen met KunstHappen. Van 9.00 tot 14.00 uur kunnen zij meedoen aan een leuke, creatieve workshopdag. De kinderen krijgen allemaal workshops aangeboden, verdeeld over de vier disciplines van het KunstenHuis: muziek, dans, theater en beeldende kunst. Alle workshops duren 45 minuten.

Speciale verrassing

Aan het einde van de dag is er nog een speciale muzikale verrassing voor de jonge deelnemers, het hele gezin is daarbij vanaf 14 uur van harte welkom.

Nieuw! Ook voor kleuters.

Op woensdagochtend 20 oktober is er in zowel Zeist als De Bilt voor kleuters van 4-6 jaar een speciale Mini KunstHappen. Deze ochtend begint om 9.00 uur en duurt tot 11.30 uur. De kleuters gaan hier vooral dansen en muziek maken.

Aanmelden

Meld je direct aan voor KunstHappen De Bilt 19 okt 9-14 uur inloop 8.45 uur

Meld je direct aan voor KunstHappen Zeist 21 okt 9-14 uur inloop 8.45 uur

Meld je direct aan voor Mini KunstHappen Zeist 20 okt 9-11.30 uur inloop 8.45 uur

Praktisch

Locaties: Het Lichtruim, Planetenplein 2 in De Bilt en De Egeling, Egelinglaan 2b in Zeist.

Kosten: KunstHappen € 35,- per kind, inclusief snack en limo (lunch zelf meenemen)

Kosten: Mini KunstHappen € 20,-  per kind inclusief snack en limo

(N.B. Voor ieder kind moet een apart ticket gekocht worden)