Materiaalkaart bestellen

 

Stap 1

Als je een materiaalkaart wilt bestellen, kom je bij een pagina waar je kunt selecteren welk bedrag je wilt, €10 of €20. Klik daarna op ‘Plaats bestelling’.

Stap 2

Er wordt gevraagd om in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Let op! Dit gaat dus niet om je KunstenHuis-account. Als je nog nooit eerder een materiaalkaart hebt besteld, kun je een account aanmaken via de knop ‘Nieuwe bezoeker’. Daar kun je je registreren.

Stap 3

Activeer je account via de link die naar je e-mailadres is gestuurd. Je kunt nu een wachtwoord instellen. Klik vervolgens op ‘Bevestig account’.

Stap 4

Je komt nu op de pagina van je account. Als je op het icoontje links bovenin klikt, verschijnt er een uitklapmenu. Klik op ‘Tickets kopen’. Selecteer de materiaalkaart die je wilt kopen. Deze staan helemaal onderaan.

Stap 5

Klik op ‘Plaats bestelling’. Je komt dan in de betaalpagina. Hier kun je je bank selecteren en de kaart afrekenen. Vervolgens krijg je de materiaalkaart in je mailbox binnen.

 

Als je opnieuw een materiaalkaart wilt kopen, kun je dus inloggen met je Stager-account dat je hebt aangemaakt. Kom je er nog niet uit? mail naar jvankempen@kunstenhuis.nl.

Materiaalkaart bestellen? Klik hier.