fbpx
AankondigingenCultuur & SamenlevingKunstenHuisNieuws

Nieuwe editie We∞Match Zeist zoekt per direct buddy’s!

By 29 november 2019 november 30th, 2019 No Comments

KunstenHuis ontwikkelde in 2017 op initiatief van de gemeente De Bilt een participatietraject voor statushouders (vluchtelingen met een status). Statushouders worden begeleid en gestimuleerd om zelf in actie te komen. Om hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten op het gebied van integratie en werk. De verbinding met de nieuwe woonplaats wordt gemaakt aan de hand van de inzet van buddy’s (inwoners) en lokale bedrijven.

We werken hierbij nauw samen met verschillende organisaties die expertise hebben op dit gebied, zoals Steunpunt Vluchtelingen de Bilt, MENS de Bilt en Bibliotheek IDEA.

Om We ∞ Match in Zeist tot een succes te maken, zoeken we buddy’s! Wil jij je actief inzetten voor nieuwkomers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in je eigen gemeente? Heb je een paar uur per week tijd en lijkt het je leuk om die, gedurende een half jaar, te besteden aan dit leuke en belangrijke project?

Wil je meer informatie over We∞Match, heb je interesse om deel te nemen, wil je buddy worden van een deelnemer of ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Meld je dan aan via wematchdebilt@gmail.com of stuur een bericht naar willeke@kunstenhuis.nl.

Voor meer achtergrondinformatie over het We∞Match initiatief van het KunstenHuis kijk dan hier.

Algemene informatie over de activiteiten van het KunstenHuis vind je hier.