fbpx
Muziekschool

Onze docenten brengen de muziek bij jou thuis!

By 26 maart 2020 maart 31st, 2020 No Comments

#kunstinhuis

KunstenHuis zou KunstenHuis niet zijn als onze docenten niet ontzettend creatief waren! Sinds het bericht dat we voor de volksgezondheid beter voorlopig thuis konden blijven, startten onze docenten onmiddellijk de lessen thuis online op… Zo gaat in ieder geval de muziek wél lekker verder!
Ben je ook benieuwd hoe het er aan toe gaat bij de online lessen? Neem een kijkje bij onze docenten thuis!

Saxofoonles

Onze saxofoon docent Annet zorgt ervoor dat alle leerlingen thuis een fantastische tijd hebben met de zelfgemaakte Saxofoon-bingo: corona-bingo
Elsie, ook docent saxofoon, is inventief met de internetverbinding:
“Gisteren begonnen met online lesgeven in onze studio. Onze studio ligt 100 meter van ons huis en  tot nu toe hebben we via hotspot internet verbinding gemaakt. En zo was mijn bel bundel snel op, met 4 uur Skype les geven. In afwachting van een betere oplossing met straalzenders gisteren deze oplossing: lange internet kabel van ons huis naar de studio.Via tuinen en de stoep en met behulp van de buurman met nog meer verloopjes kon ik gisteren prima lesgeven in onze studio.”

 

Tromboneles

Ook tromboneles van docent Jan Bastiani gaat prima online! Deze jonge leerling haalt zijn docent gewoon in huis via Skype!

 

 

Een kijkje bij de docent thuis: kijk in deze video hoe onze muziekdocenten online muziekles geven:

We zijn erg blij met alle leuke reacties van onze cursisten:
  • “Wat een leuke en slimme oplossing. Julie vindt het super! We hebben Skype geïnstalleerd waardoor de les ook daadwerkelijk mogelijk is.”
  • “Het was een hele leuke les. Ik vind deze methode vooral leuk omdat je anders geen les zou krijgen, Als je alleen maar oefent weet je niet welk stuk je uiteindelijk moet doen en wordt het alleen goed met dat ene stuk. Als je doorgaat met  de les – ook al ben je thuis kun je toch leren. Het is ook leuk omdat het anders is dan normaal. Er zijn dus heel veel voordelen en het is ook nog eens heel leuk. Als ik jou was zou ik het gewoon doen.”
Wil je ook een proefles volgen? Ook dat kan nu gewoon hoor! Meld je nu hier aan.