VERHUUR ZALEN EN RUIMTES

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw repetitie, evenement of vergadering? Dan biedt het KunstenHuis aantrekkelijke en veelzijdige mogelijkheden voor u! Het KunstenHuis beschikt over drie locaties in Bilthoven en Zeist, met vergaderruimtes, theaterzalen, dans- en theaterstudio’s, muzieklokalen, oefenruimtes, ateliers, een galerie en een foyer.

Het Lichtruim is een gloednieuw en multifunctioneel gebouw in Bilthoven, de Egeling en de Klinker in Zeist bieden al jarenlang onderdak aan cursussen op het gebied van theater, dans en muziek.

De Theaterzalen hebben de vorm van een auditorium (oplopende tribune) en zijn zogenaamde vlakke-vloertheaters. Ze bieden ruimte aan 120 tot 140 personen op de tribune. De podiumvloer is te vergroten door het inschuiven van een deel van de tribune. Technisch is er veel mogelijk. De licht- en geluidsinstallaties zijn professioneel, evenals de technici die de bijeenkomsten begeleiden.

De huur van de zalen is inclusief gebruik van de foyer met bar. De theaters zijn o.a. geschikt voor optredens, concerten, congressen, plenaire sessies, lezingen, bedrijfspresentaties en personeelsbijeenkomsten.

Zalen, ateliers en studio’s zijn goed te gebruiken voor workshops, cursussen, lezingen, kleine voorstellingen en repetities, maar ook als vergaderruimte met tafelopstellingen of voor grotere groepen met stoelen in een bioscoopopstelling.

20131120_jdvf_20433
Theater Het Lichtruim in Bilthoven

Adressen:
Het Lichtruim, Planetenplein 2, 3721 LH, Bilthoven
De Egeling, Egelinglaan 2B, 3705 TC, Zeist
De Klinker, Markt 3, 3701 JZ, Zeist

Voor meer informatie over de voorwaarden, prijzen en/of technische gegevens kunt u contact opnemen via verhuur@kunstenhuis.nl.