fbpx

Theater Het Lichtruim opent haar deuren weer!

Na een lange periode van oorverdovende stilte is het moment eindelijk daar: Theater Het Lichtruim opent haar deuren weer! Niemand minder dan Wouter Harbers luidt op zondag 4 oktober om 15.00 uur het nieuwe seizoen in met een prachtig pianoconcert met de mooiste werken van zijn nieuwe CD ‘Encore!’. Het concert is onderdeel van de Internationale Pianoserie in Theater Het Lichtruim en de entree bedraagt € 18,-. Tickets dienen vooraf online gekocht te worden via www.theaterhetlichtruim.nl.  

Wouter Harbers
Elke musicus droomt ervan te spelen in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Voor pianist Wouter Harbers kwam deze droom onlangs uit: eind juli 2020 mocht hij een soloalbum opnemen op deze magische plek. Het resultaat presenteert hij deze middag live aan u: geniet van een breed scala aan muzikale kleuren in een programma met de mooiste ‘toegiften’. Na afloop is er in de foyer de mogelijkheid om met Wouter na te praten en een gesigneerd album te bestellen.

Coronamaatregelen
Voor een veilige en zo prettig mogelijke ervaring heeft Theater Het Lichtruim nieuwe richtlijnen voor het theaterbezoek opgesteld. Deze zijn hier te lezen.

Internationale Pianoserie
De Internationale Pianoserie in Theater Het Lichtruim bestaat uit zes pianorecitals – steevast op de eerste zondagmiddag van de maand – door internationaal gelauwerde pianisten uit alle windstreken en is gegarandeerd een traktatie voor liefhebbers van klassieke pianomuziek.

Volg Het Lichtruim op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven en neem regelmatig een kijkje op www.theaterhetlichtruim.nl