Vakanties & vrije dagen

Wij volgen het vakantierooster van Midden Nederland. In de vakanties zijn er geen lessen.
De week voor de kerstvakantie geldt soms als inhaalles, bijvoorbeeld wanneer uw docent een keer ziek is geweest.
Vraag bij uw docent het exacte rooster voor uw eigen les.

Zomervakantie 2017 10 juli t/m 20 augustus 2017
Herfstvakantie 16 oktober t/m 21 oktober 2017
Kerstvakantie 25 december 2017 t/m 6 januari 2018
Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 3 maart 2018
Meivakantie 23 april t/m 5 mei 2018
Hemelvaartsvakantie 10 mei t/m 12 mei 2018
Zomervakantie 16 juli t/m 25 augustus 2018
Op nationale feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren en Koningsdag vinden er ook geen lessen plaats.

Cursusinformatie

Inschrijven: onder het kopje Cursussen vindt u alle cursussen per afdeling. Bij elke cursus staat de knop Inschrijven die u bij het inschrijfformulier brengt.
Start cursussen: u vindt de startdatum van uw cursus op de betreffende cursuspagina aan de linkerkant.
Proefles: zolang er plek is bij een cursus kunt u gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Aanmelden hiervoor kan telefonisch via 030-6958393 of via mail info@kunstenhuis.nl o.v.v. cursusnummer, naam en telefoonnummer.
Instromen: zolang er nog plek is bij een cursus kunt u het hele jaar instromen. Vanaf de 3e les berekenen wij het aantal nog te volgen lessen.
Materiaal: voor sommige cursussen dient u eigen materiaal mee te nemen. Op de betreffende cursuspagina staat of uw cursus inclusief of exclusief materiaal is. De docent geeft ook aan wat u nodig heeft. Een aantal basismaterialen zoals tekenpapier, verf en klei zijn bij ons te koop. Deze zijn te koop via een materiaalkaart die bij de recepties of via de website verkrijgbaar is.
Annuleren: annuleren kan uitsluitend schriftelijk via e-mail. Of hier kosten aan verbonden zijn, hangt af van de datum van annulering. Zie voor verder uitleg onze algemene voorwaarden.
Ziekte docent: wanneer een docent ziek is, laten we dit zo snel mogelijk weten via e-mail of sms. Indien mogelijk zullen wij voor vervanging zorgen. Lukt dat niet, dan wordt de les op een later moment ingehaald.
Betaling: vragen over een factuur ontvangen wij het liefst via e-mail: info@kunstenhuis.nl

Materiaalkaart

Via onderstaande link vindt u informatie en spelregels over de materiaalkaart die u dient aan te schaffen als u materiaal van de Werkschuit wilt gebruiken. U kunt de materiaalkaart aanschaffen via de knop rechtsboven op de hoofdpagina van Beeldend. U kunt deze betalen met IDeal en krijgt dan uw kaart met unieke code in uw mailbox.

Spelregels materiaalkaarten

Overige kosten

Kosten voor model (modeltekenen & -schilderen, modelboetseren e.a.) worden in de lessen voldaan.  In de tabel staat M1 ( € 90,- per seizoen) of M2 ( € 45,- per seizoen).
Voor het bakken van de werkstukken van de cursussen pottenbakken, boetseren en keramiek worden extra kosten in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden waarmee u akkoord dient te gaan bij inschrijving.