fbpx

Ontdek je talent met Sjors Creatief en Sjors Sportief. Begin november is het startsein gegeven voor de nieuwe ronde Sjors Sportief & Sjors Creatief in zowel Driebergen (Utrechtse Heuvelrug) als De Bilt. Met een uitgebreid aanbod biedt de gemeente Driebergen en De Bilt alle leerlingen op de basisscholen een unieke kans om kennis te maken met één van de vele mogelijkheden op het gebied van sport en cultuur in hun gemeente.

Zowel in de gemeente Driebergen en De Bilt zijn veel leuke sportieve en creatieve dingen te doen. Sjors Sportief & Sjors Creatief biedt de mogelijkheid om alle jongeren op basisschoolniveau op laagdrempelige wijze kennis te maken met bijvoorbeeld: dansen, hockey, voetbal, judo, knutselen, musical, bakken, schaken etc. “We zijn erg blij dat we weer van start kunnen en lekker actief met elkaar aan de slag kunnen gaan. Meedoen aan sport en kunst & cultuur is erg belangrijk, helemaal in deze tijd”.

Doe ook mee!

In de afgelopen weken is op alle scholen in de Utrechtse Heuvelrug het bekende Sjors Sportief boekje uitgedeeld met het sportieve en creatieve aanbod in de Utrechtse Heuvelrug. In gemeente de Bilt is ervoor gekozen een digitale versie te verspreiden, deze vind je onderaan deze pagina. Maak samen een keuze uit het aanbod van dit Sjors Sportief boekje en meld je kind aan via en de website sjorssportief.nl of via de speciale Sjors Sportief App. Het leuke is je mag je voor zoveel activiteiten aanmelden als jij wilt en de meeste activiteiten zijn gratis. De meeste activiteiten starten in de week van 8 november en aanmelden kan nog steeds.

Online Boekjes

Sjors Sportief & Sjors Creatief De Bilt

Sjors Sportief & Sjors Creatief Driebergen | Utrechtse Heuvelrug