fbpx
Vacatures

Vacature vrijwilliger Coördinator ‘Mama Lokaal’

By 19 augustus 2022 No Comments

Bibliotheek Bilthoven is onderdeel van RegioCultuurCentrum Idea. Wij zijn een maatschappelijke en culturele organisatie die iedereen toegang biedt tot informatie, educatie, media, kunst en cultuur.

De bibliotheek wordt steeds meer hét cultureel maatschappelijk punt van de samenleving. Dat doen we door iedereen in de gemeente te betrekken bij de maatschappij en zelfredzamer te maken. We organiseren een divers palet aan activiteiten, zoals Mama Lokaal, Robokids, voorlichtingsbijeenkomsten voor nieuwkomers in de gemeente, de Zomerkunstweek en de Buurtsportcoach.

Wij zijn op zoek naar een:

Coördinator ‘Mama Lokaal’

Voor onze vestiging in Bilthoven (2-3 uur per week)

Wat ga je doen?
Je organiseert activiteiten voor ouders met jonge kinderen. Mama Lokaal is er elke woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek Bilthoven. Je zult samen met een andere moeder het Mama Lokaal coördineren. Dit is op vrijwillige basis. Uiteraard mogen je kind(eren) mee!

Wat neem je mee?
Als coördinator Mama Lokaal ben je creatief, enthousiast en verbindend. Als visitekaartje voor Mama Lokaal ben je gastvrij, representatief en communicatief vaardig. Jij bent iemand die zelfstandig kan werken en toch een teamspeler is. Daarnaast ben je woonachtig in Bilthoven of omgeving. Ook dienen al onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen, de kosten voor de VOG-verklaring worden vergoed.

Wat bieden wij jou?
Naast een inspirerende en prettige werkomgeving geniet je van een leuk voordelenpakket:

  • Cursussen CEI: medewerkers kunnen, indien activiteit niet vol is tegen ledentarief deelnemen. De klant heeft altijd voorrang. Gratis indien scholingsafspraak met leidinggevende.
  • Losse activiteiten CEI: medewerkers kunnen gratis deelnemen bij activiteiten zonder materiaalkosten en tegen het ledentarief bij activiteiten met materiaal kosten. De klant heeft altijd voorrang.
  • Kunstuitleen: medewerkers hebben recht op gereduceerd tarief (65+).
  • Cursussen en workshops Volksuniversiteit en Kunstencentrum: medewerkers krijgen 50% korting op cursus die niet het volledige aantal deelnemers heeft. De klant heeft altijd voorrang.
  • Theaterkaartjes: medewerkers krijgen 10% korting bij voorverkoop. Medewerkers kunnen gratis een niet uitverkochte voorstelling bijwonen op de dag zelf. Indien medewerkers verzekerd willen zijn van een plaats, is reserveren dan wel kopen vooraf noodzakelijk en geldt uitsluitend de 10% korting. In beide gevallen geldt de korting/gratis plaatsnemen voor één kaartje.
  • Cursussen, informele bijeenkomsten en een kerstattentie.
  • Een gratis bibliotheekabonnement

Heb je belangstelling?
Spreekt dit je aan en vind je het leuk om moeders uit je omgeving van dienst te zijn en te ontmoeten? Neem dan contact op! Stuur een mailtje met informatie over jezelf en je motivatie om vrijwilliger te worden voor Mama Lokaal naar Lisette Bergsma, :  of .. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.