fbpx

We begeven ons op dit moment in vreemde tijden. We kijken terug op leuke theaterlessen dit jaar, die jammer genoeg niet de feestelijke afsluiting hebben gehad die we gewend zijn bij Theaterschool Masquerade. We hopen dit volgend jaar met alle cursisten dubbel en dwars goed te maken met mooie voorstellingen en verheugen ons daar nu al op. Tevens is het komende theaterseizoen ons 20-jarig jubileum en daar hoort natuurlijk een feestje bij! We willen in ieder geval verklappen dat we volgend jaar onze succesvoorstellingen nog een keer op de planken gaan brengen.

Vanaf nu kan iedereen zich weer inschrijven voor het nieuwe cursusjaar, dat in september van start gaat. Bekijk snel alle cursussen op kunstenhuis.nl/theater

Voorrang bij inschrijving
We geven de huidige leerlingen de kans om zich als eerste in te schrijven voor het volgende seizoen en zo met zekerheid een plekje te reserveren voor de les die hij of zij graag wil volgen komend jaar! Huidige cursisten krijgen daarvoor tot 30 juni voorrang bij plaatsing. Daarna is de inschrijving open voor iedereen en wordt bij plaatsing de volgorde van binnenkomst van de inschrijving aangehouden.

Bij twijfels over de juiste cursus, verwijzen we graag naar de leerlijn theater; daarin staat precies beschreven welke cursus passend is bij de leeftijd en niveau.

De leerlingen die het afgelopen seizoen een productieklas hebben gevolgd, kunnen dat in het nieuwe cursusjaar weer doen. Normaal gesproken adviseren we naar een opleidingsklas (voormalige pre-productieklassen) te gaan, maar daar wijken we vanwege de omstandigheden dit jaar van af. Dit geldt ook voor leerlingen in de basisklassen die qua leeftijd normaliter zouden doorstromen naar een verdiepende opleidingsklas (voorheen pre-productie); zij mogen nu, indien ze dat zelf graag willen, nog een jaar in de basisklas blijven i.v.m. de voorstelling.

M.b.t de corona-maatregelen kunnen we voor volgend seizoen afwijken van het maximum aantal leerlingen. Normaliter is dit voor de meeste groepen gesteld op 14 leerlingen per groep. Indien de maatregelen echter van kracht blijven, zullen we dit aantal naar beneden bijstellen, zodat we veilig les kunnen geven aan iedereen. Daarbij hanteren we ook een opzegmogelijkheid tot 1 oktober 2020.

Reageer vóór 30 juni?
Als leerling heb je een mail ontvangen, die hoef je alleen maar te antwoorden en aan te geven of je dezelfde les wilt blijven volgen. Wanneer je naar een andere groep wilt horen we graag de titel, dag, tijd en locatie van de gewenste cursus. Bekijk eventueel nog het overzicht van ons cursusaanbod via de link hieronder!

N.B. Het is dus niet nodig om een inschrijving te plaatsen via de website!

Cursusaanbod 2020-2021
Via deze link download je alvast het nieuwe cursusaanbod theater voor volgend seizoenCursusseizoen Theater 2020-2021
Meer informatie is te vinden in onze leerlijn.

Tot slot willen we je nog even wijzen op onze nieuwe Algemene voorwaarden en op het Privacy statement. Als je je inschrijft, ga je hiermee akkoord.