fbpx

We zijn als KunstenHuis, het kunstencentrum voor De Bilt, Zeist en omgeving, volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe creatieve seizoen. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich weer inschrijven voor het nieuwe cursusjaar, dat in september van start gaat. Naast de vertrouwde cursussen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans en theater zijn in het cursusaanbod allerlei interessante nieuwkomers te vinden. Zo is er theatersport voor volwassenen, Première muziek- en samenspelles voor kinderen en zijn er extra beeldende lessen Kunstlab en Kinderatelier ingepland.

Na de noodgedwongen sluiting van de leslocaties als gevolg van de coronacrisis, zijn sinds juni alle lessen weer in de ateliers, studio’s en lokalen. Daarvoor zijn alle leslocaties coronaproof gemaakt. Alle lessen zijn op een veilige manier te volgen, met behoud van kwaliteit én plezier.

Zomercursussen

Voor wie niet kan wachten tot september – of op zoek is naar leuke, kunstzinnige vakantieactiviteiten – biedt het KunstenHuis gedurende de zomervakantie een origineel programma voor diverse leeftijden. Zo starten binnenkort de inschrijvingen voor cursussen beeldende kunst in de unieke buitenlocatie Fort Ruigenhoek in Groenekan, inmiddels een jaarlijkse traditie. Bij de Theaterschool kunnen kinderen tussen 7-11 jaar in 3 dagen een mini-musical maken (Zomerkriebels) en zijn er de laatste week van de zomervakantie verschillende danslessen te volgen.

Kijk voor het complete zomeraanbod op kunstenhuis.nl/zomeractiviteiten/