fbpx

We∞Match biedt nieuwkomers de kans om zelfstandig een toekomst op te bouwen in Nederland. Dit doen we in samenwerking met maatschappelijk betrokken personen, organisaties en bedrijven. Theater wordt hierbij ingezet als middel om mensen kennis te laten maken met de verschillende aspecten van de Nederlandse cultuur en te leren in hun kracht te staan.

Deze nieuw aangeleerde vaardigheden kunnen zij direct inzetten in de maatschappij.

In februari gaat weer een nieuwe ronde van start, dit keer in Zeist! Hiervoor zoeken we nog buddy’s. Omdat iedereen soms een steuntje in de rug nodig heeft bij het zetten van nieuwe stappen in een nieuwe wereld, onderzoeken wij samen met deelnemers wat er nodig en mogelijk is bij het vormgeven van hun toekomst. Buddy’s, inwoners uit de verschillende gemeenten, zijn hierin onmisbaar om hen te helpen bij concrete stappen richting (vrijwilligers)werk, studie en/of bijbaan. We zoeken altijd maatschappelijk betrokken mensen die hun tijd, kennis en netwerk in willen brengen bij We∞Match. Wij garanderen een goede begeleiding en een boeiende vrijwilligersfunctie.

Voor informatie over het buddyschap of het project, kan je contact opnemen met Willy Marks, via wmarks@kunstenhuis.nl of via wematch@kunstenhuis.nl

Ook als je leuke nieuwe ideeën hebt voor deze doelgroep, word je van harte uitgenodigd om contact op te nemen!

Ga voor meer achtergrondinformatie de website van KunstenHuis | Cultuur & Samenleving.