fbpx

We ∞ match is een participatieprogramma dat vrouwelijke nieuwkomers traint en coacht bij het zoeken en vinden van (vrijwilligers)werk of studie. Cultuur en presentatie worden hierbij ingezet als hulpmiddel. Deelnemers worden gekoppeld aan een buddy, een inwoner uit de gemeente, die hen gedurende het traject helpt om gestelde doelen te behalen.

Oktober 2020 starten we een nieuw traject in De Bilt, waar ook nieuwkomers uit omliggende dorpen zich bij aan mogen sluiten. Wij zijn op zoek naar inwoners uit de gemeente, die zich gedurende een dagdeel per week willen inzetten voor deze nieuwe bewoners.

Wil jij nieuwkomers in je eigen gemeente welkom heten, leren kenen en hen helpen om hun weg te vinden op het gebied van werk? Heb jij vier uur per week tijd en lijkt het je leuk om die, gedurende vier maanden, te besteden aan dit leuke en belangrijke project? Dan zoeken we jou!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Kijk dan op www.we-match.nl of neem contact op met Willy Marks: wmarks@kunstenhuis.nl, tel: 06 80 16 59 80.

We zien er naar uit om je te ontmoeten!

 

We ∞ Match is een programma van KunstenHuis De Bilt – Zeist.