We ∞ Match

KunstenHuis De Bilt-Zeist heeft een participatietraject ontwikkeld voor statushouders (vluchtelingen met een status). Statushouders worden begeleid en gestimuleerd om zelf in actie te komen en hun talenten te ontdekken, ontwikkelen en in te zetten op het gebied van integratie en werk. Hierbij wordt theater ingezet als middel. De verbinding met de nieuwe woonplaats wordt gemaakt aan de hand van de inzet van buddy’s (inwoners) en lokale bedrijven. We werken hierbij nauw samen met verschillende organisaties die expertise hebben op dit gebied, zoals Steunpunt Vluchtelingen de Bilt, MENS de Bilt, BNDRS en Bibliotheek IDEA.

Na een succesvolle eerste editie starten we in oktober met We ∞ Match II. Ditmaal werken we met twee groepen: een groep statushouders en een groep bijstandsgerechtigden die hulp en ondersteuning willen bij het verkrijgen van een nieuwe baan.

Wil je meer informatie over We ∞ Match, heb je interesse om deel te nemen, wil je buddy worden van een deelnemer of ben je op zoek naar nieuwe werknemers? Meld je dan aan via wematchdebilt@gmail.com of stuur een bericht naar willeke@kunstenhuis.nl.

.

We ∞ Match in de pers en op social media

Lees het artikel in De Vierklank over de start van We ∞ Match.
Lees het artikel in DeBiltinBeeld.nl .

Bezoek We ∞ Match ook op Facebook.

Samen werken we aan een mooie toekomst, met kansen voor iedereen.