Nieuws
Nieuws categorie
Dans
Datum publicatie
3 oktober 2017
Tags
Bibberdebiebfeest, bibliotheek Idea, dansschool De Bilt-Zeist, kinderboekenfeest, kinderboekenweek, KunstenHuis De, theater figi

We doen weer mee aan de Kinderboekenweek!

Binnenkort begint de Kinderboekenweek weer! Landelijk loopt deze van 4 tot en met 15 oktober en zijn er allerlei leuke activiteiten rondom het thema Gruwelijk Eng! KunstenHuis Dansschool de Bilt-Zeist doet ook dit jaar weer mee en zullen danspresentaties geven op twee evenementen in Bilthoven en in Zeist.

Durven jullie het aan om onze griezeldansen te komen bekijken…?!

KinderBoekenFeest in Theater Figi Zeist
Op 8 oktober vindt in Theater Figi in Zeist Het KinderBoekenFeest plaats n.a.v. de Kinderboekenweek.  Dansers van de productiegroep en leerlingen van de dansschool zullen een presentatie geven voorafgaand aan de theatershows van Tosca Menten, schrijfster van o.a. Dummie de Mummie. Meer informatie over dit festival en tickets vindt u hier.

Bibberdebiebfeest in Bibliotheek Idea Bilthoven
Op zaterdag 14 oktober vindt in de bibliotheek in Bilthoven het Bibberdebiebfeest plaats! Er zijn verschillende activiteiten te doen en ook hier zullen leerlingen van de dansschool een presentatie gaan geven! Meer informatie over dit feest en tickets vindt u hier.