Bedrijven en particulieren

Zowel voor bedrijven als particulieren verzorgt het KunstenHuis workshops in diverse werkvormen, zoals schilderen, beeldhouwen, druktechnieken, dans en toneel. Of het nu om een vrijgezellenfeest, een familiefeest of een bedrijfsuitje gaat, wij maken met u een programma dat geheel op uw wensen wordt afgestemd. Eventueel kunnen wij ook de catering voor u regelen, van een lunch, tot een aangeklede borrel. Hieronder enkele voorbeelden:

Vrijgezellendag

Voor een vrijgezellendag kunnen wij een leuke workshop aanbieden in communicatie met een lunch of borrel. Denk bijvoorbeeld aan modelschilderen (de vrijgezel kan model staan!), streetdance of theatersport.

Familiedag

Een familiedag wordt een leuke creatieve belevenis met een programma vol workshops zoals theater, keramiek of pottenbakken zowel voor kinderen als voor de volwassenen kan er programma bedacht worden, eventueel aan de hand van een bepaald thema.

Trainingsacteurs

Ook levert onze theaterafdeling eventueel trainingsacteurs op locatie. Wilt u uw medewerkers trainen in weerbaarheid, communicatie of servicegerichtheid? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en we bespreken de mogelijkheden.

Nadere informatie

Mailt u voor nadere informatie naar ystrien@kunstenhuis.nl

WDB_Modelschilderen-9062
KZ_Musicalrepetities-4364