fbpx
KunstenHuisNieuwsTheaterschool

Zomerkriebels & Zomer Masterclasses

By 26 juni 2020 juli 1st, 2020 No Comments

We sluiten een onvergetelijk en maar ook vreemd theaterjaar af, een jaar zonder voorstellingen die we allemaal enorm gemist hebben. Gelukkig hebben we onze leerlingen nog gezien tijdens de laatste lessen.

Volgend jaar bestaat Masquerade 20 jaar en dit gaan we uitgebreid vieren! We kijken er enorm naar uit. We bedanken iedereen voor het geduld en getoonde begrip de afgelopen periode. Daarom bieden wij onze huidige cursisten 20% korting aan op onze vakantieprojecten en de masterclasses gedurende het hele jaar.

ZOMERKRIEBELS  7 t/m 11 jaar

Reguliere prijs €95 – (leerlingen Masquerade €76)
21, 22 en 23 juli @ locatie De Bilt 10:00 – 14:30
25, 26 en 27 augustus @ locatie Zeist 10:00 – 14:30

Deze zomervakantie hoef jij je niet te vervelen. Kom naar het KunstenHuis en doe mee met de vakantiecursus Zomerkriebels! Samen met leeftijdsgenoten en onze vakdocenten maak je in drie dagen tijd mini musical, die je op de laatste dag presenteert aan je eigen publiek! Je mag je als leerling in Zeist gewoon aanmelden voor de data in Bilthoven en andersom. Het gaat erom dat de gekozen data jullie goed uit komt! We geven twee keer hetzelfde project.

Een familiecamping met een lange geschiedenis staat op het randje van de verloedering. De gemeente heeft daarbij besloten dat de camping plaats moet maken voor nieuwbouw en een shoppingmall. Om dat tegen te gaan blaast de familie (camping eigenaars) de camping nieuw leven in… Kom langs en doneer! En laat deze Parel niet uit de ANWB-kleine camping-gids verdwijnen.

ZOMER MASTERCLASSES 12+

Reguliere prijs €35 – (leerlingen Masquerade €28)
Masterclass ‘Presenteren kun je leren’  op 28-08 van 10:00 – 13:00 @ De Bilt
Masterclass ‘Presenteren kun je leren’  op 29-08 van 10:00 – 13:00 @ Zeist
Masterclass ‘Stem-acteren’  op 28-08 van 10:00  – 13:00 @  Zeist
Masterclass ‘Stem-acteren’  op 29-08 van 10:00  – 13:00 @ De Bilt

De Masterclasses voor onze 12+ cursisten staan in het teken van verdieping en vernieuwing. Lijkt het je leuk om aan het einde van de vakantie een dagdeel volop bezig te zijn met theater? Meld je dan aan voor één van de masterclasses!

Stem acteren: Wat voor types kun je allemaal spelen? We gaan allerlei rollen uitproberen en aan de hand daarvan dieper in op de stemmogelijkheden die daarbij passen, als ware stemacteurs! Wat kun je  allemaal met je stem doen? In deze masterclass leer je je stem goed te gebruiken en werk je aan de technieken die daarbij horen. Neem je mobiel mee voor deze masterclass!

Presenteren kun je leren: In een tijd waarin het belangrijk is om jezelf zo goed mogelijk te presenteren gaan we in deze masterclass hier dieper op in. We gaan hier verschillende speltechnieken voor inzetten en proberen ter plekke op de vloer allerlei presentatie-skills uit!  Dit gaat over presenteren voor de camera, mede als voor groepen, zoals op school. Neem je mobiel in ieder geval mee en ontdek de mogelijkheden! 

Meld je snel aan!

CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen
CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen