fbpx

KunstenHuis Dansschool EDC was zaterdag 19 juni te gast met een dansoptreden bij het prachtig gelegen woonzorggroep Huize het Oosten in Bilthoven, waar de Selectiegroep Klassiek & Modern deze keer een heel mooi optreden heeft verzorgd in de binnentuin! Ze vertoonde een lyrische dans over verbinding en samenzijn. Danser Tamar heeft voor deze gelegenheid een solo laten zien, die ze helemaal zelf heeft gemaakt.

Aan het einde danste de groep nog even samen met de bewoners op een fijn muziekje, één bewoonster klapte er erg knap in de maat mee, wie nog beter keek, zag rollende tranen over haar wangen. Deze dame genoot als voormalig salsa danseres zichtbaar van wat de dans en van het meebewegen! Daarnaast bevonden er zich nog 2 klassieke danseressen onder het bevlogen publiek. Het applaus was daverend. Iedereen heeft genoten.

Het was een zeer geslaagd optreden, waarbij de kracht van dans duidelijk zichtbaar werd! Dans maakt veel los: van binnen en van buiten in beweging komen, genieten van een feestelijke ervaring én geraakt worden!

KunstenHuis Dansschool EDC

Bij Dansschool EDC vind je meer dan 20 diverse dansstijlen in aanbod. Vanaf 2 jaar t/m 80+ zijn er wekelijks danslessen te volgen in de professionele dansstudio’s in De Bilt, Zeist en Driebergen.

Wil je ook gaan dansen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles en bekijk het complete aanbod op kunstenhuis.nl/dans.